EUROPEUS DE PISCINA CURTA

Nou rècord d'Espanya per a Jessica Vall

La nedadora ha superat l'anterior plusmarca de 100 metres braça, que estava en el seu poder

dpqwhelwkaaftdw

dpqwhelwkaaftdw

1
Es llegeix en minuts

Divendres d'alegries per a la natació espanyola. La nedadora Jessica Vall s'ha classificat per a les semifinals dels 100 metres braça de l'Europeu de piscina curta que s'està disputant a Copenhaguen (Dinamarca). I ho ha fet amb un temps de rècord.

La catalana ha batut l'actual rècord d'Espanya de la distància, que estava en el seu poder, i l'ha deixat en 1:05:42. Fa un mes, durant la prova de la Copa del Món que es va nedar a Tòquio, va aconseguir rebaixar de llarg la marca i la va deixar en 1:05:44. Però aquesta vegada, en les sèries del Campionat Europeu, s'ha superat.

A semifinals

Notícies relacionades

El millor del rècord és que amb ell, Vall ha aconseguit el tercer millor registre de les sèries i s'ha classificat per a les semifinals del campionat. Només la finlandesa Jenna Laukkanen (1:04.94) i la irlandesa Mona Mc Sharry (1:05.36) l'han superat.

En aquesta mateixa prova han quedat fora les altres dues espanyoles participants: Evelyn Álvarez i Marina García. La primera va marcar 1:06.81 i s'ha situat com a segona reserva, mentre que Marina García ha aconseguit 1:06.95.