CRISI BLANCA

Judici al Bernabéu

El Madrid se sotmet al veredicte de l'afició després de les derrotes contra Girona i Tottenham

undefined40810278 graf876  madrid  04 11 2017   los jugadores del real madrid 171104130616

undefined40810278 graf876 madrid 04 11 2017 los jugadores del real madrid 171104130616 / Kiko Huesca

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Zidane afirma que el seu equip no està en crisi, sinó que és només una mala ratxa. Aquesta és la versió del tècnic del Madrid, però ara falta veure la del Bernabéu, que emetrà el seu judici després de viure la setmana més convulsa de la temporada després de dues derrotes, cinc gols encaixats, una pèssima imatge i les crítiques de Cristiano Ronaldo al disseny de la plantilla d’aquest curs. A tot això hi passarà revista l’aficionat blanc en el partit d’avui contra el el Las Palmas, un rival, en principi, idoni per recuperar part del crèdit perdut i revertir una situació que ha generat molta tensió.

El seguidor del Madrid té la paraula. Haurà d’emetre el seu veredicte després de veure la pitjor versió de l’equip de Zidane, els retrets entre jugadors i la nul·la resposta contra el Tottenham només tres dies després de caure a Montilivi contra el Girona. Les paraules de Cristiano Ronaldo afirmant que amb Pepe, Morata i James «érem més forts» i parlant de la falta d’experiència dels Vallejo, Theo, Borja Mayoral o Ceballos poden girar-se-li en contra.

Ni el millor ni el pitjor entrenador

També Zidane passa pel seu pitjor tràngol des que va arribar a la banqueta blanca, encara que el tècnic francès no ho veu igual. «No crec que sigui el pitjor moment de la meva carrera com a entrenador. Soc una persona forta quan arriben els moments difícils. Ni era el millor entrenador del món abans ni ara soc el pitjor. Un dia estàs a dalt i un altre a baix. Jo prefereixo estar al mig», va afirmar l’entrenador del conjunt blanc.

Bale no va amb Gal·les

Notícies relacionades

Zidane ha confirmat que Carvajal i Bale no entraran en la convocatòria per al partit contra el Las Palmas. En el cas del jugador gal·lès ha assegurat que no anirà amb la seva selecció. El tècnic francès estudia fer canvis per jugar contra l’antepenúltim de la taula, l’equip més golejat, amb 25 dianes, que mesurarà la profunditat d’una crisi que ningú vol acceptar al conjunt blanc. Theo podria entrar per Marcelo, que en els últims partits ha ofert un rendiment molt baix, mentre que Asensio tornaria també a la titularitat.

Aquest aire fresc podria servir per donar-li un altre aire a un equip per al qual Zidane té la fórmula per sortir del forat en què es troba. «Hem de defensar bé, atacar bé, posar-hi més intensitat i lluitar fins al final. Jo també he de posar-hi més energia», va apuntar Zizou, que va confessar que troba a faltar la BBC abans d’una nova cita en un Bernabéu que se li entravessa a l’equip després de tres empats, dos a la Lliga i un a la Champions, i una derrota. El Madrid suma 20 gols menys que la temporada passada a aquestes altures i un golejador com Cristiano va necessitar 28 rematades abans de fer el seu primer gol a la Lliga, contra el Getafe. Un greu problema per a un equip acostumat a resoldre les seves mancances amb el gol.