El PSG s'hi llueix sense Neymar

Cavani i Mbappé marquen a parells en la golejada a domicili contra l'Angers (0-5)

ecarrasco40814530 topshot   paris saint germain s uruguayan forward edinson ca171104191523

ecarrasco40814530 topshot paris saint germain s uruguayan forward edinson ca171104191523 / FRANCK FIFE

1

El PSG continua desfermat en la seva fúria golejadora i, fins i tot sense Neymar, baixa per unes molèsties físiques, va aniquilar ahir a domicili l’Angers (0-5) en partit de la Lliga. La victòria, desena en 12 partits, consolida en el liderat els de la capital. Un doblet de l’uruguaià Cavani i un altre de Mbappé, i un gol de l’alemany Draxler, van donar a l’equip d’Emery el mateix resultat que fa uns dies va fer a la Champions contra l’Anderlecht.

La tarda va ser especialment significativa per a Cavani, que va superar contra l’Angers els 100 gols amb la samarreta parisenca i va elevar a 13 el nombre de gols fets des que ha començat la Lliga.

Però va ser Mbappé qui va obrir el compte. Al minuts tres, va aprofitar una passada llarga de Dani Alves per superar el porter Michel. Al cap d’un quart d’hora, un altre cop Alves, sense oposició, va fer una passada interior a Draxler, que va portar la pilota a la xarxa i va fer el 0-2. El tercer va arribar al cap de mitja hora. En un contraatac visitant. La pilota va arribar a Mbappé, que va deixar en evidència el seu marcador amb una passada de taló a Cavani. L’uruguaià no va fallar. Va ser el seu gol 100 amb el PSG, i després va fer el 0-3, mentre que Mbappé va arrodonir el resultat.

El Bayern, ferm

El Bayern, fermA la Bundesliga, mentrestant, el Bayern de Jupp Heynckes va mantenir el vigor després de sortir més que airós de la seva difícil visita a Dortmund. Els de Munic es van imposar amb claredat (1-3) i consoliden el liderat gràcies als gols de Robben, Lewandowski i Alaba. Als minuts finals, Bartra va escurçar distàncies per al Dortmund, que ara és a sis punts del Bayern.

El retorn de Heynckes a la banqueta bavaresa ha retornat la confiança al grup. Des que el tècnic, de 72 anys, va agafar les regnes, són set victòries en set partits. El Dormund, al contrari: només ha guanyat un dels últims sis partits.