ACCIÓ A LA COPA DEL REI

El Lleida exhibeix les pancartes per als Jordis que el Barça va prohibir

L'afició va aprofitar el partit davant la Reial Societat per demanar la llibertat dels presidents de l'ANC i Òmnium

zentauroepp40702547 171027110414

zentauroepp40702547 171027110414

1
Es llegeix en minuts

Els cartells amb les cares de Jordi Sànchez (president de l'Assemblea Nacional Catalana) i de Jordi Cuixart (president d'Òmium), tots dos presos a Madrid, es van exhibir dijous a la nit al Camp d'Esport de Lleida durant el partit de Copa del Rei que el conjunt local va disputar davant la Reial Societat (0-1). Van ser les pancartes que la directiva del Barça no va permetre que entressin al Camp Nou. 

Al marge dels cartells dedicats als dos dirigents, també es va penjar una gran lona a les grades del gol nord amb el missatge: "Freedom" (llibertat en anglès) i el lema "Catalunya, pròxim estat d'Europa".

El Barça les va prohibir

Notícies relacionades

Els cartells amb les cares de Sànchez i Cuixart desplegats per l'afició del Lleida ahir a la nit van ser els mateixos que es van prohibir al Camp Nou en el partit de Lliga de Campions contra l'Olympiacos i els mateixos que el Barça va retirar del Palau Blaugrana en el partit de l'Eurolliga de bàsquet contra el Zalguiris. Des del club es va justificar la prohibició per possibles sancions.

El Lleida, en canvi, no els va prohibir. A les pancartes i als càntics dels seguidors locals es va sumar part de l'afició de la Reial Societat amb crits d'"etxera" ('a casa' en eusquera).