CONTUNDÈNCIA DEL CENTRAL

Gerard Piqué plorós: "Rajoy i el seu partit són uns mentiders"

"Aquesta és una de les pitjors decisions en els últims 40 o 50 anys d'aquest país, només separarà més Catalunya d'Espanya", ha dit el defensa

aguasch40371479 barcelona s defender from spain gerard pique  2l  and barcel171001192214

aguasch40371479 barcelona s defender from spain gerard pique 2l and barcel171001192214 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts
Joan Carles Armengol / Barcelona

Gerard Piqué, com sempre, no s'ha mossegat la llengua després del partit contra el Las Palmas, un partit en què "els tres punts eren el menys important". El defensa blaugrana s'ha emocionat fins a les llàgrimes al parlar d'aquesta jornada de diumenge de reivindicació de Catalunya que ha qualificat com “la pitjor experiència de la meva vida fora dels terrenys de joc”.

“No m'ho creia. Sabíem que intentarien frenar la votació, però de forma pacífica, No ha sigut així. Almenys ho ha vist tot el món. Aquesta decisió presa pel president Rajoy i el seu partit ha sigut de les pitjors decisions dels 40 o 50 anys. Separa encara més Catalunya d'Espanya i això tindrà conseqüències", ha assegurat el jugador del Barça, que ha carregat contra un president "que té el nivell que té, que va pel món sense parlar anglès, i així és molt difícil".

"Només volem votar"

Piqué ha afegit: “El president i el seu partit són uns mentiders. Deien que era un petita minoria, i érem milions de persones, i no tumultuoses, precisament. Han fet creure molta gent a Espanya que els catalans som els dolents. I no som els dolents; volem, simplement, votar”.

Notícies relacionades

“Soc i em sento català”, ha continuat Pique'. “I estic molt orgullós de la gent de Catalunya, que s'ha comportat perfectament, com en els últims set anys”, ha afegit el jugador abans d'emocionar-se fins a les llàgrimes.

“No s'ha produït cap acte d'agressió i en canvi ha hagut de venir la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per actuar com ha actuat. Les imatges parlen per si mateixes. Avui hem demostrat a Catalunya que aquesta gent es mereix tot i més, per la manera com s'han manifestat, sense respondre a la violència. Que ho segueixin fent igual avui i sempre, que siguin així, que per més que els incitin es manifestin pacíficament i que cantin ben alt".