EL GAL·LÈS EN UN DILEMA

Pedrerol s'enfronta a Bale: "Si algú posa cent quilos, es ven i se li diu 'thank you", perquè gràcies no ho entendrà"

El presentador de 'Jugone's critica durament el gal·lès per la seva falta d'integració i de compromís

Jorge Valdano també s'uneix a la crítica assegurant que el jugador és una illa "dins i fora del vestidor"

zentauroepp39832960 real madrid s welsh forward gareth bale gestures after a fal170829120921

zentauroepp39832960 real madrid s welsh forward gareth bale gestures after a fal170829120921 / CURTO DE LA TORRE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El periodista Josep Pedrerol va criticar durament el gal·lès Gareth Bale després del partit del València, en què el futbolista no va fer el seu millor paper. El presentador de 'Jugones' va aprofitar el seu habitual espai editorial per queixar-se de la falta d'integració i el pobre rendiment del gal·lès. "Normal que xiulin Bale, ¿on era ahir? ¿Què va fer? Res", així començava la seva al·locució. 

"Se'l ven i se li diu 'thank you"

Pedrerol es preguntava: "¿quin compromís ha mostrat Bale des que va arribar? Cap, si no parla ni una paraula de castellà i no sap dir ni bon dia, ni bona tarda. Mai s'ha integrat, ni ho ha intentat". 

A més el presentador català va afirmar: "La implicació es demostra al camp, corrent darrere una pilota, pressionant un contrari, posant-se l'equip a l'esquena, just el que va fer ahir Asensio".

Per acabar el seu discurs, va instar el Madrid a dialogar amb Bale: "S'ha de parlar amb Bale, s'ha de parlar amb Bale seriosament i si algú posa cent "quilos" no s'ha de pensar, es ven i se li diu: 'thank you', perquè 'gràcies' no ho entendrà".

Jorge Valdano, amb un altre to, però igual de crític

Notícies relacionades

Jorge Valdano es va apuntar a les crítiques a Bale a "El Transistor" d'Onda Cero.  Amb un to més suau i elegant típic de l'argentí, també va apuntar que "Bale és una illa" al vestidor i això fa "també que ho sigui al terreny de joc", referint-se a la seva falta de comunicació amb l'equip. També va comentar la trajectòria del jugador: "L'evolució de Bale va tenir més a veure amb l'aspecte comercial que amb el futbolístic, al lateral meravellava tothom. Per qüestions comercials va passar al centre del camp, on fa falta criteri i a ell no n'hi sobra. Finalment va passar a l'atac, cosa que fa pesar menys la seva gran arma: la velocitat".

"Fa quatre anys que és al Madrid i encara té moltes dificultats per expressar-se en castellà. El futbol necessita aquesta complicitat i això és un factor important", va recalcar Valdano