FESTA AL BERNABÉU

Cristiano Ronaldo dona el trofeu Bernabéu al Madrid (2-1)

El jugador portuguès condueix l'equip madridista al triomf sobre el Fiorentina amb un gran gol i una assistència

undefined39781935 madrid  spain   august 23  cristiano ronaldo of real madrid 170824003616

undefined39781935 madrid spain august 23 cristiano ronaldo of real madrid 170824003616 / Denis Doyle

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

Cristiano Ronaldo va tornar al Bernabéu sense haver desmentit encara la notícia que vol marxar del Madrid, llançada pel diari portuguès 'A Bola', i ningú l'hi va recriminar davant l'esperança, més que certesa, que el portuguès no renunciarà a quedar-se en un equip que apunta a arribar a cotes més històriques encara. Va rebre, al contrari, la solidaritat dels aficionats pels seus problemes amb la Hisenda Pública i la justícia esportiva i ell va tornar el detall fent tot el possible per liderar el grup de meritoris blancs en un altre trofeu Bernabéu descafeïnat davant un rival en ple procés de reconstrucció després de desprendre's dels seus millors valors i haver fitxat ni més ni menys que 17 jugadors nous.

Gran pancarta d'homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils al Bernabéu / MARISCAL (EFE)

Mentre Benzema, Bale, Isco, Modric, Kroos, Carvajal, Marcelo i Navas descansaven a la banqueta, el golejador portuguès es va posar mans a l'obra amb verdader interès, tenint en compte que no jugava des de la seva expulsió en el partit d'anada de la Supercopa contra el Barça i que no ho tornarà a fer amb el Madrid fins a la cinquena jornada de Lliga contra el Betis.

Remuntada

Ronaldo va agafar la bandera i va ser l'artífex per remuntar el gol inicial de la Fiore, obra de Veretout amb un gran xut amb l'esquerra des de fora de l'àrea (m. 4). No per això va canviar l'equip blanc la seva aposta pel toc i l'elaboració, tasca en la qual aviat van deixar veure les seves bones maneres Llorente i Ceballos, a més d'Asensio, que va ser qui va armar la jugada del gol de l'empat. Va obrir per a Ronaldo, que va assistir Borja Mayoral perquè aquest marqués des de prop en la seva presentació al Bernabéu després de no haver disputat ni un sol minut en els quatre partits oficials disputats (m. 6).

Notícies relacionades

El quadro italià es podria haver avançat de nou per mitjà d'Astori, que va enviar la pilota al travesser de xilena, però va ser Ronaldo qui va marcar el segon gol blanc. Va rebre de Theo en un contraatac, va retallar cap endins i va deixar anar un xut impressionant amb la dreta que va recordar el del Camp Nou (m. 33).

Xut al pal

El tècnic italià, Pioli, va canviar tot l'equip després del descans i Zidane el va canviar gairebé tot, però en dues tandes. Ronaldo va ser dels que es van quedar al camp i va ser ell qui va estar més a prop de tornar a anotar després que Luca Zidane, el fill del míster blanc, posés l'emoció amb un greu error. El portuguès va disparar al pal en el tram final després d'una gran parada de Dragowski a Isco.

La fitxa

<strong>2 - Reial Madrid</strong>: Casilla (6), Achraf (6), Nacho (7), Sergio Ramos (5), Theo (6), Lucas (6), Llorente (7), Ceballos (7), Asensio (6), Borja Mayoral (7), Cristiano Ronaldo (8).