VIOLÈNCIA EN L'ÚLTIM DERBI MADRILENY

Arresten 16 violents de l'Atlètic que van atacar un seguidor del Reial Madrid davant la Policia

Acusats d'un delicte de desordres públics i un altre d'atemptat contra agent de l'autoritat

La tensió entre els seguidors va obligar la Policia a carregar contra els seguidors més violents.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut setze joves pels violents disturbis previs a l'últim derbi entre l'Atlètic i el Reial Madrid del 10 de maig als voltants de l'estadi Vicente Calderón, on es va disputar la semifinal de la Lliga de Campions.

Els arrestats van causar greus desordres públics durant les hores prèvies al partit i, durant els incidents, els agents de la Unitat d'Intervenció Policial van anar fins a un garatge per donar protecció a uns joves i van ser agredits amb una pluja d'objectes.

Els incidents es van saldar amb sis policies ferits i 24 persones van requerir assistència facultativa per lesions de diversa consideració pel llançament d'objectes. Els policies van iniciar les gestions per identificar els joves que havien causat els greus disturbis.

Notícies relacionades

La investigació es va centrar especialment en el moment que els agents de la Unitat d'Intervenció Policial van anar a rescatar uns joves en el citat garatge, on van ser agredits. Després d'identificar els implicats ahir al matí es van realitzar els arrestos.

Entre els arrestats hi ha tres menors d'edat i tots ells estan acusats d'un delicte de desordres públics i un altre d'atemptat contra agent de l'autoritat.