Zidane: "Ens mereixem ser on som, però s'ha d'acabar el que estem fent"

El tècnic blanc assegura que el fet que en tinguin prou amb un punt no canvia la seva idea de sortir a guanyar a La Rosaleda

undefined38512833 gra072  madrid  20 05 2017   el portero del real madrid  el 170520130651

undefined38512833 gra072 madrid 20 05 2017 el portero del real madrid el 170520130651 / FERNANDO VILLAR

3
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Tot han sigut flors de Zinedine Zidane per al seu equip en la roda de premsa prèvia a l'últim partit de Lliga del Madrid davant el Màlaga de Michel a La Rosaleda. Elogis de tots els colors per a uns jugadors que arriben a aquesta cita culminant "molt bé físicament i anímicament de puta mare", però sense perdre de vista que encara no han guanyat res, com el tècnic blanc s'ha encarregat de repetir amb insistència al llarg de la seva compareixença a la ciutat esportiva blanca.

"Els jugadors han treballat fenomenalment bé en el dia a dia i nosaltres ens mereixem ser on som, primers, però s'ha d'acabar el que estem fent a l'últim partit, que segurament serà el més difícil", ha dit Zidane, després de subratllar la importància que el Madrid depengui de si mateix per aixecar el títol i de no aturar-se en el que passa pel cap de Michel, en un partit que reviu per al conjunt blanc els fantasmes dels campionats perduts el 1992 i el 1993 a Tenerife.

TREBALL MOLT INTENS

"Jo només sé el que hem de fer nosaltres. Sempre ha sigut així, no miro ni el rival ni a ningú. El Màlaga ho està fent molt bé últimament, ho sabem, però depenem de nosaltres i ens interessa més el que nosaltres farem", ha insistit el preparador madridista, que ha ressenyat també els problemes per guanyar un títol que el Madrid no aixeca des de fa cinc anys: "Sabem les dificultats per guanyar una Lliga. És un treball molt intens, 38 partits, no és gens fàcil. Cada setmana o cada tres dies has de mostrar que vols guanyar-la i és el que hem fet fins ara".

El fet que en tinguin prou amb un empat no condicionarà la forma de jugar ni la d'encarar el xoc contra el Màlaga, segons ha assegurat Zidane. "No canviarem res. La nostra idea és sortir al màxim, a donar el 100% fins a l'últim moment i sortir a guanyar com sempre. És el que està a l'ADN d'aquest club. Després veurem què passa, però en el nostre cap només hi ha sortir a guanyar", ha afegit el tècnic francès, que no ha volgut posar per sobre la importància de cap dels dos títols que pot aconseguir el Madrid.

SENSE BALANÇ

Zinedine Zidane

ENTRENADOR DEL REIAL MADRID

Notícies relacionades

Ha assenyalat com a clau la unitat del grup per haver arribat a aquest punt amb moltes opcions de guanyar la Lliga i la Champions. "La clau ha sigut això, que tots els jugadors ha demostrat aquesta unitat. Veient cada dia el que fan al camp s'ha de dir que aquesta plantilla és un espectacle. N'hi ha uns que juguen més que altres, però els que han jugat menys han estat igual de bé que els que ho han fet més. Amb més de 60 partits és difícil, però arribem molt bé físicament, i anímicament de puta mare", ha apuntat Zidane, que ha decidit que viatgin tots a Màlaga, inclosos els lesionats Bale i Carvajal.

I segueix sense voler fer balanç de la temporada. "No ho faig perquè això es fa al final de la temporada i ho fem tots: el club, els jugadors i jo. El que penso ara és en el partit de demà, no vaig més enllà... Jo encara no he guanyat la Lliga. Hem treballat moltíssim per guanyar, ho hem fet molt bé fins avui perquè estem a punt de guanyar la Lliga, i a un partit de guanyar la Champions, però encara no hem guanyat res".