Rummenigge: "¡Ens han estafat!"

El director general del Bayern s'indigna per l'arbitratge tant o més que la premsa alemanya

bayern-2

bayern-2 / CHRISTOF STACHE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Victor Kassai no és un nom beneït aquest dimecres ni a Baviera ni a la seva capital, Munic, després de l'espantós arbitratge que va protagonitzar al Santiago Bernabéu, determinant per a la classificació blanca en les semifinals de la Champions. Karl-Heinz Rummenige, institució al Bayern i director general del club (potser la més alta posició en el club alemany i ampli coneixedor del món del futbol amb dues pilotes d'or) es va queixar amargant de l'àrbitre hongarès en el sopar postpartit del conjunt bavarès. "¿Què fan les federacions? Sento ràbia per primera vegada. Ens han estafat. ¡Ens han estafat!", va lamentar l'alt directiu del Bayern.

"L'arbitro va tenir un paper important",  "L'arbitro va tenir un paper important", escriu el 'Süddeutsche Zeitung

Va ser el senyal recollit per la majoria de diaris alemanys que van lamentar l'arbitratge patit pel Bayern a Madrid. Així, la premsa alemanya maleeix aquest dimecres Cristiano Ronaldo, que li va marcar cinc gols al Bayern en dos partits, i l'àrbitre hongarès Victor Kassai per decisions en el partit de tornada que, en opinió de diversos rotatius, van ser determinants en l'eliminació dels bavaresos en els quarts de final de la Lliga de Campions.

"Van ser noquejats per un gol en fora de joc",  "Van ser noquejats per un gol en fora de joc", diu el diari 'Bild'

Notícies relacionades

"Maleït Ronaldo", titula el diari 'Bild' en les seves pàgines esportives la crònica del partit. En primera pàgina, el mateix diari parla d'una "amarga eliminació del Bayern" i sosté que els bavaresos van ser "noquejats per un gol en fora de joc de Ronaldo" entenent que la segona diana del Madrid va ser decisiva en la victòria final dels blancs per 4-2. "Un gol en fora de joc destrueix el somni del triplet", titula el mateix diari una altra nota a les pàgines esportives en què també critica l'expulsió del xilè Arturo Vidal per considerar en la jugada de la segona groga que el centrecampista va tocar la pilota i no va cometre falta a Marco Asensio.

MÉS CRÍTIQUES

"Amb un total de cinc gols el Pilota d'Or del Reial Madrid va definir l'eliminatòria. Però en l'espectacular 4-2 de la tornada l'àrbitre també va tenir un paper important", escriu el 'Süddeutsche Zeitung a les seves pàgines esportives. Diversos diaris es fan ressò també de les crítiques a l'àrbitre de l'entrenador del Bayern, Carlo Ancelotti, i de Rummenigge.