instant compartit a la xarxa

Cristiano, satisfet a l'escoltar que el seu jet s'enlaira de l'aeroport que porta el seu nom

El davanter del Madrid comparteix un vídeo on se'l veu com disfruta quan el pilot saluda el passatge

Cristiano Ronaldo, a bord del jet privat que el va portar dimecres a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

Cristiano Ronaldo està tan orgullós de ser qui és que ha compartit un clip audiovisual on mostra la satisfacció de donar nom a l'aeroport de l'illa de Madeira rematat amb el seu característic crit selvàtic (¡¡¡Sííííí!!).

Qui vulgui contemplar l'escena té menys de 24 hores. Es tracta un d'aquests vídeos de vida efímera que es pengen a Instagram. Cristiano s'ha apuntat a la moda que tan bé domina el barcelonista Neymar.

El moment Cristiano és breu, divertit, encomana la rialla: el davanter del Reial Madrid apareix escarxofat sobre la butaca d'un jet privat. Porta camisa blanca, pantalons foscos, rellotge de molts quirats i polsera daurada mat. Mira a càmera mentre el pilot dona la benvinguda al vol a la capital d'Espanya. "Estimats passatgers, bon dia, en breus minuts ens enlairarem de l'aeroport Cristiano Ronaldo". A Cristiano se'l veu feliç, somriu mentre marca el ritme del missatge, fa l'ullet i llança, estranyament suau, el bramul que l'acompanya des que el va compartir quan va recollir la Bota d'or del 2015. "Sííííí", deixa anar, acompanyat per les veus dels seus companys de vol.

95 MILIONS A INSTAGRAM

Aquest vídeo compartit amb els 95 milions de seguidors que té a Instagram deixa al marge l'onada de mems que van sortir a les xarxes socials al conèixer-se el curiós bust del futbolista instal·lat a l'entrada de l'aeroport Cristiano Ronaldo de Madeira.

Notícies relacionades

També a Instagram, l'ídol madridista ha penjat imatges del discurs que va fer dimecres durant la cerimònia dispensada per les autoritats de l'illa on va néixer fa 31 anys, el bateig de l'aeròdrom amb el seu nom i cognoms. Una acció inèdita aquesta d'homenatjar una figura quan està viva.

Cristiano es va enlairar del Cristiano Ronaldo per aterrar a l'Adolfo Suárez madrileny.