FUTBOL

Un regidor de Podem a Sevilla diu que els jugadors del Betis "fan fàstic" per recolzar el "neonazi" Zozulya

Julián Moreno, que va esborrar després el seu missatge a Twitter, va atacar la plantilla verd-i-blanca i els directius de la Lliga pel seu suport al davanter ucraïnès

podemos

podemos

1
Es llegeix en minuts

El regidor de Podem de l'Ajuntament de Sevilla, Julián Moreno, ha carregat aquest dimecres contra els jugadors del Betis i els directius de la Lliga pel suport que han prestat al futbolista ucraïnès Roman Zozulya, i ha assegurat que li fa "fàstic" que s'hagin posat al costat d'un "neonazi".

"Quin fàstic que fan els jugadors del Betis i els directius de la Lliga recolzant el neonazi Zozulya", ha afirmat al seu compte de Twitter aquest regidor que es defineix com "anticapitalista" i que és membre dels grups de 'Participa Sevilla' i 'Ahora Podemos'.

MARXA ENRERE

Per concloure la seva emfàtica declaració, Moreno confessa: "¡Això sí, cada vegada soc més fan del Rayo!". El club madrileny és el club al qual havia sigut cedit Zozulya i en què, fins al moment, no ha pogut recalar per l'oposició d'aficionats radicals, que utilitzen la mateixa argumentació que el regidor.

Moreno es va penedir després del seu tuit i va decidir fer marxa enrere esborrant un missatge que aviat va generar molta polèmica a les xarxes socials.

CESSIÓ FALLIDA

Notícies relacionades

Zozulya ha treballat avui al gimnàs de la ciutat esportiva del Betis a l'espera que totes les parts afectades per la seva cessió fallida adoptin una decisiócessió  sobre el seu futur.

Javier Tebas, president de la Lliga, ha anunciat "una querella criminal" contra 17 aficionats del Rayo que van rebre amb insults el davanter ucraïnès.