La mare d'un jugador mort del Chapecoense consola un periodista

Ilaídes Padilha, mare del porter Danilo, va recordar que a l'avió també van morir molts periodistes

chapeco

chapeco

1
Es llegeix en minuts

La tragèdia de l'accident d'avió on viatjava el Chapecoense de camí a la final de la Copa Sud-americana segueix deixant històries d'humanitat i solidaritat. Aquesta vegada, la protagonista ha sigut Ilaídes Padilha, la mare de Danilo, porter i ídol de l'afició de Chapecó mort en l'accident. 

Notícies relacionades

La dona va consolar un periodista pròxim a l'equip que l'estava entrevistant al terreny de joc del conjunt brasiler. Amb una enteresa admirable, Ilaídes li va dir al periodista si li podia preguntar una cosa. "¿Com se senten vostès per haver perdut tants amics? ¿Vostè em pot respondre?", va ser la qüestió plantejada per la mare de Danilo. El periodista gairebé no va poder aguantar el plor per respondre un "no" i trencar a plorar després. Llavors, la dona li va preguntar si el podia abraçar i tots dos van escenificar de nou el dolor de la tragèdia fosos en una abraçada que s'ha fet viral a les xarxes socials.

ESTIMADA PEL VESTIDOR

Ilaídes, segons el diari 'Clarín', era una dona molt estimada pels companys de vestidor del seu fill Danilo. Durant el funeral que va congregar milers d'aficionats a l'estadi del Chapecoense, la dona va recórrer el terreny de joc per saludar i agrair el suport de tota la seva afició, cosa que va commoure uns seguidors que, tot seguit, la van aplaudir i ovacionar durant diversos minuts.