La selecció argentina no parlarà més amb la premsa

Messi anuncia el silenci després de la insinuació que Lavezzi va ser descartat per un porro

jdomenech36302563 argentina s lionel messi  second right  talks surrounded by 161116100600

jdomenech36302563 argentina s lionel messi second right talks surrounded by 161116100600 / Natacha Pisarenko

1
Es llegeix en minuts
A. G. / BUENOS AIRES

Messi va posar un parèntesi a l'enuig col·lectiu amb la selecció que un sector del periodisme aviva a prop del greuge. Després del 3-0 davant Brasil van ploure les invectives i desqualificacions. Els jugadors es van jurar no deixar-ho passar. Primer calia guanyar. A l'acabar el partit, Messi, el capità, i en nom dels seus companys, es va parar al centre d'una fugaç i inusual roda de premsa per comunicar als mitjans argentins que, d'ara endavant, tancaran la boca davant els micròfons.

"Preferim ser-hi tots i donar la cara", va començar 'la Pulga', amb una gravetat que cridava l'atenció. "Estem aquí per comunicar-los que hem pres la decisió de no parlar amb la premsa, vostès saben per què. Hem rebut moltes acusacions i faltes de respecte. L'acusació contra el Pocho (Ezequiel Lavezzi) és molt greu. Si no sortim a dir res es pensaran que és veritat". 

"La insinuació contra el Pocho  "La insinuació contra el Pocho és molt greu. Si no sortim a dir res es pensaran que és veritat", al·lega Messi

CIGARRET DE MARIHUANA

Notícies relacionades

Hores abans del partit, Radio Mitre de la ciutat de Buenos Aires va assegurar que Bauza havia desplaçat l'amic de Messi perquè el va trobar amb un cigarret de marihuana entre els llavis. "Podeu perdre guanyar o perdre, però ficar-se en la vida personal d'un... si no ho tallem avui no ha tallarem mai. No entrarem en el joc. Ens seguiran matant però no serem partícips d'això", va dir el capità. ¿No era que no tenia caràcter ni exercia el lideratge? 

En la nit de San Juan, després del seu millor partit amb Argentina en els últims temps, l'astre culer es va permetre un altre luxe: va ser vehement i loquaç. "¿Qui es creuen aquests jugadors, els Rolling Stones?", va replicar immediatament el canal FOX, un dels més bel·ligerants. Bauza sí que va parlar del partit però, en els fets, va recolzar tot el que havia dit el seu principal jugador. "Ells es mereixien el triomf després de tantes agressions. A mi em van tallar a trossets".

Edgardo Bauza

SELECCIONADOR ARGENTí

Els jugadors es mereixien el triomf després de tantes agressions. A mi em van tallar a trossets"