Eliminatòries sud-americanes

El Brasil segueix imparable: guanya 2-0 el Perú

Gabriel Jesús sembla consolidar-se com l'estrella emergent de l'equip que dirigeix Tite

LIM01. LIMA (PERÚ), 15/11/2016.- El jugador Neymar Jr (d) felicita a Gabriel Jesus (i) por la anotación de un gol hoy, martes 15 de noviembre de 2016, durante un partido entre Perú y Brasil por las eliminatorias a Rusia 2018, en el Estadio Nacional de Lima (Perú). EFE/GERMÁN FALCÓN

LIM01. LIMA (PERÚ), 15/11/2016.- El jugador Neymar Jr (d) felicita a Gabriel Jesus (i) por la anotación de un gol hoy, martes 15 de noviembre de 2016, durante un partido entre Perú y Brasil por las eliminatorias a Rusia 2018, en el Estadio Nacional de Lima (Perú). EFE/GERMÁN FALCÓN / GERMÁN FALCÓN (EFE)

1
Es llegeix en minuts
A. G. / BUENOS AIRES

El Brasil segueix la seva ratxa guanyadora imparable. Es va endur els tres punts de Lima al derrotar 2-0 el Perú amb gols de Gabriel Jesús i Renato Augusto. D'aquesta manera, la "verdamarela" es consolida com a líder indiscutit de les eliminatòries sud-americanes amb vista a Rússia 2018.

Pensar que el Brasil va començar les eliminatòries de la pitjor manera, amb una caiguda davant Xile que va agreujar la situació de la selecció després de la desastrosa participació en la Copa Amèrica. Dunga va deixar l'equip i, de la mà de Tite, no només va començar a millorar el seu rendiment sinó que va recuperar una mica del que és l'històric futbol d'aquest país. A més de la seva figura principal, Neymar, emergeixen nous noms en condicions d'acompanyar-los. "Jesús és brasiler", va titular Lance sobre l'atacant de 19 anys que va obrir el camí a la victòria.

Notícies relacionades

En els fets, el Brasil no havia sigut superior a l'amfitrió fins al minut 57, quan el futur jugador del Manchester City va aprofitar un error defensiu i va batre Pedro Gallese. L'estrella del Palmeiras va fer d'aquesta manera el seu cinquè gol en les eliminatòries, un més que Ney. A Jesús li va tocar als 76 minuts assistir Renato Augusto i fer emmudir completament l'Estadi Nacional de Lima.

El Brasil estava en la sisena posició en aquest torneig. Ara manté la punta lluny de l'escorta, l'Uruguai.