El cabreig de Cristiano Ronaldo després de fallar un altre penal davant Letònia

L'astre del Madrid va marcar dos gols però va fallar una pena màxima (4-1)

/ AFP / FRANCISCO LEONG

1

Cristiano Ronaldo va tenir una altra nit agredolça amb la seva selecció. L'astre del Madrid va viure les dues cares de la moneda des dels 11 metres en el partit de classificació per al Mundial de 2018 que va disputar Portugal contra Letònia (4-1).

El '7' lusità va obrir el marcador amb una pena màxima a la primera part del partit i va topar amb el pal en un nou intent ja en la segona meitat. El golejador no està gaire fi en els llançaments de penal i se'l va poder veure especialment enfadat després de l'error.

Poc després de la fallada de Cristiano els letons van aconseguir la igualada en el marcador per mitjà de Zjuzins, però William Carvalho va tornar a avançar els campions d'Europa només tres minuts més tard.

QUART GOLEJADOR EUROPEU

El mateix Cristiano, amb un remat de tisora a centre de Quaresma des de la banda dreta, i Bruno Alves van arrodonir la victòria en el tram final.

Amb aquest doblet, el madridista acumula 68 gols amb la seva selecció, els mateixos que van aconseguir Gerd Muller Robbie Keane, i se situa en la quarta posició dels principals golejadors europeus amb les seves seleccions, només superat pels hongaresos Puskas (84 gols) i Kocsis (75) i el germànic Klose (71).