Bale intensifica la seguretat de la seva família després de veure's involucrada en una guerra de narcos

Segons 'The Sun', la tia de la seva promesa va ser detinguda juntament amb un home en una batuda en una casa familiar on es va incautar una bossa plena de droga

 

  / REUTERS / MATTHEW CHILDS

1
Es llegeix en minuts

Gareth Bale ha hagut d'intensificar les mesures de seguretat al voltant de la seva família arran d'un incident amb familiars de la seva promesa, Emma Rhys-Jones. Segons el mitjà britànic 'The Sun', la tia de la seva parella, Annabella Williams, va ser detinguda en una batuda policial a la casa d'un familiar juntament amb un home. En l'operació es va incautar una bossa plena de droga, a més de diners i joies per valor d'un milió de lliures.

Segons les últimes investigacions, tot es podria deure a una 'guerra de bandes'. La família d'Emma fa mesos que té problemes relacionats amb una banda de narcotraficants de l'Orient Mitjà que estaria buscant la bossa que la policia va incautar en la batuda i aquests serien els causants d'altres altercats en algunes propietats de la família. 

COTXE CREMAT

Notícies relacionades

Al setembre, uns desconeguts van assaltar la casa dels avis de la parella de Bale, van trencar les finestres i van cremar el cotxe familiar. Es creu que aquest grup seria el culpable.

La família d'Emma té antecedents de problemes amb les autoritats i la llei. El seu pare va estar empresonat sis anys als Estats Units per una estafa multimilionària.