Lewandowski, noquejat per un petard

aguasch36250248 buc01  bucharest  romania   11 11 2016   poland s captain ro161112141608

aguasch36250248 buc01 bucharest romania 11 11 2016 poland s captain ro161112141608 / ROBERT GHEMENT

1

Robert Lewandowski va ser el protagonista absolut del partit que Polònia, la seva selecció, va guanyar contra Romania a Bucarest (0-3). El davanter del Bayern Munic va marcar dos gols en la quarta jornada de la fase de classificació per al Mundial de Rússia del 2018. I a més va ser abatut per un petard llançat des de les grades que va caure al seu costat. El partit va ser aturat durant diversos minuts, un fet que li costarà una forta sanció a la Federació Romanesa.

Lewandowski va estar actiu durant tot el primer temps amb diversos xuts innocents, encara que va deixar clar el domini de Polònia contra una Romania que ha baixat enormement el seu nivell defensiu. El partit es va veure interromput al minut 52 de joc per culpa d'un petard que va explotar a prop de Lewandoswi, que era dins de l'àrea petita de la seva porteria mentre esperava el córner dels locals.

L'estrella del Bayern Munic va caure a terra i va haver de ser atès més de cinc minuts abans de recuperar-se. Possiblement a Romania li costarà el tancament de l'estadi en el seu pròxim partit.