Rufián: "Ser republicà i d'esquerres és inherent a ser de l'Espanyol"

El diputat d'ERC assegura que "ser culer és el més fàcil" i que els periquitos són un "equip pobre i oprimit"

segea35988698 rufian periquito declarado161021095209

segea35988698 rufian periquito declarado161021095209

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / BARCELONA

Gabriel Rufián, diputat d'ERC al Congrés, és un reconegut periquito. El seu sentiment no li ve per tradició familiar ni res similar sinó que simpatitza amb l'Espanyol simplement perquè considera que és l'equip feble al costat del Barça. Alguna vegada, per exemple, ha dit que "ser de l'Espanyol és ser marxista".

Ara ha tornat a defensar les seves idees i els seus colors. En una conversa amb la revista satírica 'Mongòlia' i qüestionat per si no era "contradictori" el seu ideari amb el fet de ser periquito va respondre amb contundència: "L'Espanyol és un equip pobre i oprimit. Com a republicà d'esquerres estic en contra de l'opressió i de la pobresa".

GABRIEL RUFIÁN

DIPUTAT D'ERC

Jo sóc de l'Espanyol per tocar-te la moral"

TOCAR LA MORAL

Notícies relacionades

"Ser republicà i d'esquerres és inherent a ser de l'Espanyol. El més fàcil és ser culer. Jo sóc de l'Espanyol per tocar-te la moral", va remarcar el polític de Santa Coloma de Gramenet, criat al barri del Fondo, on també va créixer Raúl Tamudo, un dels principals símbols del club blanc-i-blau. L'ídol de Rufián, no obstant, era Iván de la Peña.

El polític ha assistit a actes relacionats amb l'Espanyol. Per exemple, va ser un dels convidats a la 20a edició de la Mongetada periquita d'Argentona, que va congregar al juliol més de 170 periquitos, entre els quals hi havia l'expresident Joan Collet i els actors Pep Plaza i Carles Canut.