L'Ajuntament torna a multar Barcelona amb la Selecció per la instal·lació d'una pantalla gegant durant l'Eurocopa

L'import oscil·la entre els 3.301 i els 6.600 euros, però el pagament immediat deixaria la sanció en 2.310

plaza-catalunya

plaza-catalunya

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Barcelona ha multat els promotors de Barcelona amb la Selecció per la concentració del mes de juny per veure el partit Itàlia-Espanya de l'Eurocopa al centre de la ciutat, amb la instal·lació d'una pantalla gegant sense permísItàlia-EspanyaEurocopa .

Segons informa l'entitat Barcelona amb la Selecció en un comunicat, el consistori considera que la instal·lació de la pantalla a la plaça Catalunya és "una infracció greu", tipificada a l'article 48.a) de la lei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives.

D'acord amb el citat article, la sanció corresponent pot oscil·lar de 3.301 a 6.600 euros, però si s'abona en el termini màxim de 10 dies s'aplica un descompte del 65% sobre l'import màxim, que suposa pagar la quantitat de 2.310 euros.

Al juny, la Guàrdia Urbana de Barcelona va aixecar dues actes per les infraccions d'ocupació de la via pública sense permís, a l'haver col·locat una pantalla gegant a la plaça Catalunya, i per estacionament prohibit d'un camió sobre la plaça en un lloc prohibit.

ASSUMIR LES CONSEQÜÈNCIES

Notícies relacionades

Un dels promotors de Barcelona amb la Selecció, que tenia l'objectiu de col·locar pantalles gegants al carrer per veure l'equip espanyol de futbol a l'Eurocopa, Manel Hernández, va declarar en aquell moment als periodistes que "si passa alguna cosa, nosaltres assumirem les conseqüències. Tenim una assegurança de responsabilitat civil, complim la normativa i tenim el permís de concentració de la Conselleria de l'Interior" de la Generalitat.

L'ajuntament ja va multar aquesta entitat amb 1.300 euros amb anterioritat per no presentar un pla d'autoprotecció, malgrat que havia contractat guàrdies de seguretat. De fet, les 600 persones que van anar a la cèntrica plaça barcelonina es van quedar sense poder veure la primera part del partit amb Itàlia per problemes de permisos amb la Guàrdia Urbana.