L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

La carta d'amor periquito de Pau López: "Sempre portaré aquest club al cor"

El nou porter del Tottenham s'acomiada de l'Espanyol i de la seva afició amb un comunicat molt emotiu

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

"No puc saber què passarà en el futur, però tots els seguidors de l'Espanyol poden estar segurs que sempre, passi el que passi, portaré aquest club al cor". Amb aquestes emotives paraules s'ha acomiadat a través d'una carta el fins ara porter titular de l'Espanyol, Pau López. El gironí abandona la que ha sigut casa seva els últims vuit anys per enrolar-se a les files del Tottenham, on jugarà a préstec la temporada que ve.

"Diverses circumstàncies han provocat que no m'hagi pogut acomiadar de l'afició de l'Espanyol com m'hauria agradat. Els esdeveniments s'han precipitat i la meva convocatòria amb la sub-21 ha impedit que ara pugui estar a Barcelona", s'ha justificat López, que viurà la seva primera experiència a l'estranger després de tancar-se l'últim dia del mercat de fitxatges la cessió amb opció de compra a l'equip de Pochettino

HA SIGUT DECISIÓ MEVA

Notícies relacionades

"És una decisió únicament i exclusivament meva. Des de Ramon Robert fins a N'Kono, passant per Ángel Gómez i Sánchez Flores, m'han reiterat la seva voluntat que no sortís. He sigut jo qui ha entès que sí que era el moment", aclareix el porter a la missiva. "Un dels valors que m'ha inculcat l'Espanyol és la passió per la feina, per la superació, i quan se'm va obrir aquesta porta, vaig pensar que seria una molt bona oportunitat per seguir millorant i creixent professionalment".

Per últim, Pau dedica unes paraules d'afecte a l'afició. "Sempre he notat el seu afecte. En els bons i en els mals moments. Sempre han tingut per a mi paraules de consol i ànim. No puc sinó oferir-los la meva absoluta gratitud per tot el suport rebut. Cada dia. Partit rere partit. L'Espanyol és casa meva des de fa 8 anys i ho seguirà sent. És el que diu el meu cor i el meu cap".