Ramos i Carvajal donen la Supercopa d'Europa al Madrid

El central força la pròrroga en el temps afegit i el lateral decideix en una gran jugada individual a un minut del final del temps extra

undefined35033425 real madrid s spanish midfielder marco asensio scores during160809215912

undefined35033425 real madrid s spanish midfielder marco asensio scores during160809215912 / JONATHAN NACKSTRAND

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Sergio Ramos va obrir de bat a bat la porta cap a un altre títol europeu al Madrid. Un cop de cap del central en el temps afegit va forçar la pròrroga a la Supercopa europea disputada a Trondheim (Noruega). Carvajal va acabar decidint amb una gran jugada individual al final de la pròrroga, jugada gairebé tota contra deu per expulsió de Kolo després que el Sevilla en construcció de Sampaoli remuntés un gol extraordinari de Marco Asensio.

Sense les seves figures més destacades, el conjunt madridista no va tenir més punch que el del jove mallorquí i el dels seus defenses, que abans havien mostrat una preocupant fragilitat al darrere.

En la formació inicial blanca no hi havia James i sí Asensio, l’altra gran notícia blanca, que va aprofitar per multiplicar les seves opcions de quedar-se. Va ser el primer a xutar a porta, a amenaçar el rival, i el primer a marcar (m. 21).

La reactivació del Sevilla, no obstant, va provocar primer un bon xut des de fora de Carriço que Casilla va desviar amb dificultats i, a quatre minuts del descans, el gol de l’empat de Franco Vázquez després d’una gran maniobra de Vitolo.

 

PENAL DE RAMOS

Notícies relacionades

Així que va començar el segon temps, el Madrid va amenaçar amb dues perillosos contraatacs, però Ramos va caure en la trampa que liva pararVitolo i va cometre un penal que va transformar Kono (m. 72). El central es va redimir amb un gol ja en el temps afegit (m. 93). La pròrroga es va obrir amb l’expulsió de Kolo, i Carvajal va decidir amb un xut creuat davant Rico quan ja s’entreveien els penals. H

 

Camp: Lerkendal Stadion (Trondheim).