Un Madrid minvat es juga la Supercopa d'Europa contra el Sevilla

L'equip blanc disputa el primer títol de la temporada sense Ronaldo, Bale, Kroos, Pepe i Navas

undefined35007707 gra210  trondheim  noruega   08 08 2016   los jugadores del 160808204032

undefined35007707 gra210 trondheim noruega 08 08 2016 los jugadores del 160808204032 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

El continuisme de Zinedine Zidane i el Madrid contra l’enèsima revolució del Sevilla al comandament de Jorge Sampaoli, que té la missió de fer oblidar Unai Emery a corre-cuita. Un repte tan exigent o més que el que torna a afrontar el tècnic madridista en la Supercopa d’Europa a Trondheim (Noruega) (20.45 hores, Antena 3). Una cita a la qual l’equip blanc arriba clarament descolorit per les absències de Cristiano Ronaldo, Pepe, Keylor Navas, Bale i Kroos. Els dos primers no tornen fins al dia 10, el porter ultima la recuperació de la intervenció a la qual va ser sotmès al taló esquerre i Zizou no ha volgut forçar els que acaben d’incorporar-se.

     Baixes madridistes que equilibren clarament el partit que el nou tècnic argentí del Sevilla considera com a plataforma de llançament d’un projecte novament remodelat a fons. Tant, que dos anys després que els mateixos equips s’enfrontessin per la disputa d’aquest mateix títol, només un jugador, Carriço, formarà part de la formació titular que jugarà davant el Madrid avui.

Notícies relacionades

    El quadro andalús, tot un clàssic ja en una competició que disputarà tres anys consecutius –la va guanyar el 2006 contra el Barça, la va perdre el 2014 davant el Madrid i va tornar a caure l’any passat contra els blaugranes–, promet incomodar al màxim els blancs. Per fer-ho compta amb l’armada argentina que han posat a les seves mans (Vietto, Kranevitter, Mercado, Franco Vázquez, Correa i Pareja) a més d’altres novetats: Ganso, Sarabia, Kiyotake i Ben Yedder.

    El Madrid recupera almenys Benzema, però Zidane considera que les seves rellevants baixes obliguen a atorgar el favoritisme al seu rival. «Som aquí amb els que s'han preparat per jugar aquesta copa i ja està», ha dit el tècnic francès, que no ha volgut aprofundir en el fitxatge de Pogba pel United: «No penso res. Li desitjo el millor. És el preu que han pagat i ja està. Tenim molts jugadors al centre del camp. No en demanaré un altre»