Mourinho critica durament l''entrenador' Cristiano

El tècnic diu que el jugador "no va aportar res" quan, lesionat, es va posar a donar ordres a la banda en la final de l'Eurocopa

ecarrasco34660073 football soccer   portugal v france   euro 2016   final   st160805175224

ecarrasco34660073 football soccer portugal v france euro 2016 final st160805175224 / Carl Recine

1
Es llegeix en minuts

El portuguès José Mourinho, entrenador del Manchester United, va insinuar que l'actitud de Cristiano Ronaldo a la final de l'Eurocopa no va ser la correcta i va asseverar que el jugador del Reial Madrid "va perdre una mica el control emocional de les coses".

En una entrevista transmesa al canal portuguès Sport TV, Mourinho va opinar sobre el paper de Ronaldo a la final guanyada contra França, que va seguir gairebé tot a la banqueta per una lesió i que en els últims minuts se'l va veure a la zona tècnica donant instruccions. "Va perdre una mica el control emocional de les coses. No va fer cap mal, però crec que tampoc va aportar res", va assenyalar.

La postura de Ronaldo ja ha sigut criticada per altres noms, com el llegendari internacional lusità António Simoes, que va considerar l'actitud del capità portuguès una intromissió en la feina de Fernando Santos.

José Mourinho

ENTRENADOR DEL MANCHESTER UNITED

"La contribució en aquells últims minuts va ser nul·la. Qui va jugar van ser els 11 que hi havia allà dins, i qui va guiar l'equip va ser l'entrenador"

Notícies relacionades

"Crec que, des de fora, la contribució en aquells últims minuts va ser nul·la. Qui va jugar van ser els 11 que hi havia allà dins. I qui va guiar l'equip va ser l'entrenador", va afegir Mourinho, que va dirigir al Reial Madrid Ronaldo entre el 2010 i el 2013, període en què hi va haver moltes picabaralles entre tots dos.

Al juliol, el mateix Fernando Santos va reaccionar a la polèmica i va defensar Ronaldo. "Com que tenia tantes ordres per donar vaig recórrer a ell, com vaig recórrer als meus adjunts, perquè digués a [Ricardo] Quaresma que tanqués l'espai de Raphäel Guerreiro", va respondre Santos, que va dir que mai va veure la seva autoritat "disminuïda". Per Santos, Cristiano no va voler tenir el paper de tècnic, l'únic que va passar és que "va exterioritzar" el seu nerviosisme d'una altra manera.