Modric, interrogat per un cas de corrupció

La investigació sospita del traspàs del jugador del Madrid del Dinamo de Zagreb al Tottenham

tecnicomadrid27401684 valencia 28 9 14  deportes luka modric y bruno el jugador de

tecnicomadrid27401684 valencia 28 9 14 deportes luka modric y bruno el jugador de

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / EL PERIÓDICO / MADRID

Luka Modric va ser interrogat dilluns passat per un tribunal de justícia de Croàcia per un cas de corrupció. El jugador del Madrid ja va declarar al setembre per aquest mateix assumpte, en què s'inculpa Zdravko Mamic, que va presidir el Dinamo de Zagreb, d'on va sortir el jugador croat amb destí al Tottenham.

La pretensió de la justícia croata se centra a conèixer tots els detalls del traspàs de Modric al conjunt anglès el 2008. En aquella època, Mamic dirigia el Dinamo i ara està inculpat juntament amb el seu germà Zoran, exfutbolista professional i internacional amb Croàcia en sis ocasions, per presumptes delictes de corrupció i malversació de diversos milions d'euros. Concretament, als germans Mamic se'ls acusa d'"abús de poder i corrupció" juntament amb dos sospitosos més.

Notícies relacionades

Mamic va ser detingut el 2015 i va dimitir com a president del Dinamo. Els efectes dels acords ficticis per al traspàs de jugadors hauria suposat un cost de 15,5 milions d'euros al Dinamo de Zagreb i 1,6 milions d'euros al fisc de Croàcia.

Modric no està sent objecte d'investigació per aquest assumpte, sinó que ha sigut interrogat per comprovar si és capaç de posar llum a aquest assumpte.