Croàcia tomba Turquia amb un golàs de Modric (0-1)

El centrecampista del Madrid decideix el primer partit del grup d'Espanya amb una gran volea

undefined34250580 croatia s luka modric celebrates after scoring his160612174810

undefined34250580 croatia s luka modric celebrates after scoring his160612174810 / Francois Mori

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Una volea grandiosa de Modric va posar en òrbita París a Croàcia, que va enviar un clar missatge a Espanya més enllà del gol extraordinari del centrecampista del Madrid. Va ser a falta de quatre minuts per al descans i amb ell es va sacsejar l'equip dirigit per Ante Cacic els temors que no havia deixat de provocar-li Turquia amb un plantejament de desgast que amenaçava de deteriorar progressivament la iniciativa i bona disposició croat.

Va tenir fins i tot el quadro turc l'ocasió d'avançar-se amb un clar cop de cap de Tosun que afortunadament per a Subasic va enviar la pilota cap on era ell sobre la línia. Va ser poc abans que aparegués Modric per recollir un rebuig de Babacan i empalmar a vora de l'àrea per traçar un remat digne de decidir un partit (m. 41).

DECEBEDOR ARDA

Notícies relacionades

Va ser el que va passar, malgrat que Fatih Terim va buscar la reacció amb l'entrada de Volkan Sen i el canvi de banda d'Arda, que acabaria sent substituït després de firmar una actuació decebedora. Turquia va arribar amb vida fins al final perquè Srna va llançar al travesser en una falta i Perisic també va trobar la fusta en una rematada posterior.

Fatih Terim

SELECCIONADOR DE TURQUIA

Arda Turan i Çalhanoglu són dos jugadors importants, hi havia moltes expectatives posades sobre ells, però no han donat prou"

El seleccionador turc va criticar després  del partit el joc i l'actitud de Turan. "Arda i Çalhanoglu són jugadors importants, hi havia posades moltes expectatives en ells però no van donar prou. Hi ha joves que també han de donar més. Si uns i altres milloren podem passar de ronda", va dir en roda de premsa Terim, que va reiterar que el seu equip "ha de córrer i lluitar més" en els partits contra Espanya i la República Txeca.

Turquia, 0 - Croàcia, 1

Camp: Parc dels Prínceps (París), 48.000 espectadors.