Cristiano pateix un trencament de fibres

El portuguès se sotmetrà a un tractament amb cèl·lules mare per intentar estar en la tornada contra el Manchester City

 

  / AP / JON SUPER

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

El Madrid està més convençut d'arribar a la final de la Champions que del fet que Cristiano Ronaldo jugui la tornada contra el Manchester City dimecres que ve. El jugador portuguès ha sigut sotmès a una ressonància que ha permès detectar-li un trencament de fibres, del qual es tractarà amb cèl·lules mare. El davanter es va ressentir dels seus problemes a la cuixa dreta durant l'entrenament de dilluns a l'Etihad Stadium. Va ser sotmès a una ressonància i finalment es va quedar a la grada. No jugarà contra la Reial Societat, igual que Benzema, amb un problema al maluc.

El jugador ha anat a la Clínica Rúber,   on els jugadors del Madrid no se solen fer proves mèdiques

Semblava que després de descansar contra el Rayo, Cristiano estaria en forma per enfrontar-se al City. No només no va ser així, sinó que el jugador corre un alt risc de no jugar la tornada al Bernabéu. Des d'Onda Cero es va apuntar que hi ha un trencament al bíceps femoral dret, cosa que el club nega de manera rotunda, encara que ara s'ha sabut que Cristiano té un trencament fibril·lar. El madridista es va lesionar en els últims instants del partit contra el Vila-real i llavors el comunicat mèdic va parlar d'una sobrecàrrega.

El jugador ha anat aquest dimecres a la clínica Rúber Internacional, segons ha informat la Cope. En aquest centre no se solen fer les proves els jugadors del conjunt blanc, però sí que se n'ha fet Cristiano, que ara serà tractat amb cèl·lules mare per regenerar el teixit trencat.

La idea és que el jugador pugui estar bé per a la tornada de semifinals contra el City dimecres que ve, possibilitat que ara està en l'aire. La mare del jugador ha apuntat que el seu fill "està al 80% i crec que arribarà al City". Dolores Aveiro, que ha presentat la seva autobiografia, ha explicat per què Cristiano vol jugar-ho tot. "Sempre en vol més i té un caràcter molt fort. És feliç al Madrid i vol acabar aquí la seva carrera", ha dit.   

EN MANS DELS FÍSIOS

Dolores Aveiro

mare de cristiANO

El meu fill està al 80% i crec que arribarà al City. Ho juga tot perquè sempre en vol més i té un caràcter molt fort"

Notícies relacionades

El que sí que és segur és que el Madrid es jugarà les seves opcions a la Lliga dissabte a Anoeta contra la Reial Societat sense Cristiano. Posteriorment es veurà si el tractament dóna resultat i pot jugar contra l'equip de Pellegrini. El jugador va comentar dimarts que el seu problema muscular no estava curat del tot. “Encara està sensible. Esperaré al pròxim. Si fos una final, jugaria”, va apuntar el jugador portuguès, cosa que no va agradar a l'afició del City. El jugador està molest amb els serveis mèdics del club blanc, un fet que ja ve de lluny. Ara la seva opinió serà decisiva per comprovar si pot formar part de l'equip que s'enfrontarà al City en la tornada de la semifinal. Després del partit, Cristiano va penjar a Instagram una frase en què es podia llegir: “No ens hem de rendir i s'ha de ser positiu”.

DESCANS PER A BENZEMA 

No hi va haver missatge de Benzema, que va ser substituït en el descans del partit contra el City per un problema al maluc, i amb això es descarta una recaiguda del seu problema a la cuixa, que el va obligar a marxar del camp en els últims minuts de la primera meitat del partit contra el Rayo. El davanter francès descansarà i tampoc jugarà contra la Reial Societat i és dubte per a la cita de dimecres que ve contra el City, encara que podria forçar per jugar.