Colau no autoritza pantalles a BCN per veure els partits d'Espanya

jtio4763896 madrid  27 06 2006 ambiente en la plaza de colon p160419202556

jtio4763896 madrid 27 06 2006 ambiente en la plaza de colon p160419202556 / FRANCISCO MARTIN

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa Ada Colau ha rebutjat la petició de la plataforma Barcelona amb la Selecció per instal·lar una pantalla gegant a la ciutat perquè els aficionats puguin seguir els partits de 'la Roja' a l'Eurocopa. 

La plataforma Barcelona amb la Selecció vaticina que els seguidors de 'la Roja' a la capital catalana "tindran una pantalla gegant per veure la seva selecció" en els partits de l'Eurocopa de França d'aquest juny. Aquesta és la resposta d'aquest col·lectiu a la negativa de l'alcaldessa Ada Colau d'autoritzar pantalles gegants per seguir els partits del combinat nacional, cosa que aquesta entitat qualifica d'"incomprensible".

El partit de l'alcaldessa, Barcelona en Comú, ha al·legat al "descans veïnal, ordre públic i seguretat" per no permetre la instal·lació d'aquestes pantalles, cosa que Barcelona amb la Selecció recorda que va tenir molt d'èxit durant el Mundial de Sud-àfrica del 2012, en què la final entre Espanya i Holanda va concentrar 75.000 aficionats a l'avinguda de Maria Cristina

ZONA NO RESIDENCIAL

Notícies relacionades

La plataforma també critica que l'alcaldessa justifiqui la decisió amb les molèsties que puguin patir els veïns per l'aglomeració d'aficionats que comporten els partits de la selecció ja que es proposava un espai no residencial com l'avinguda de Maria Cristina. Un altre lloc proposat era la plaça de Catalunya.

"No claudicarem en el nostre somni, som milers de catalans que volen pantalla gegant per disfrutar de la nostra selecció", afegeix l'entitat.