golf

Jordan Spieth frena en la seva ascensió al Masters d'Augusta

Aquest dissabte s'han viscut algunes de les pitjors condicions que es recorden en el torneig des del 2007

spieth

spieth / NICHOLAS KAMM (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El jove golfista nord-americà Jordan Spieth havia reprès la via de la fama en la tercera jornada del Masters, que es disputa aquesta setmana a Augusta National (Geòrgia), amb una successió de 'birdies' amb què va arribar a posar-se a quatre cops dels seus perseguidors.

"Certament em sentia millor dissabte passat, però al mateix temps em sento més ben preparat que l'any passat", ha dit Spieth, a qui un doble 'boggie' en l'últim forat l'ha tornat terrenal i abastable, amb un resultat acumulat de tres cops sota el par, després de perdre dos cops d'avantatge en la segona jornada i apuntar-se també un doble 'bogey' al forat 11.

Spieth, guanyador de l'edició del 2015, passava del cel a la terra, davant la mirada atònita i impotent del nord-irlandès Rory McIlroy, que ha compartit partit amb ell i s'ha apuntat una tràgica volta de cinc cops sobre el par.

"Per ser honest, hauria quedat molt més decebut si no hagués vist el que li ha passat a Spieth en els últims forats", ha dit McIlroy, que ha començat la tercera jornada a un cop del golfista texà i tindrà molt per remuntar per enfundar-se la seva primera jaqueta verda del Masters.

Jordan Spieth encara la quarta jornada a un cop del nord-americà Smylie Kaufman (-2) i dos del japonès Hideki Matsuyama (-1) i del veterà alemany Berhard Langer (-1), guanyador de la jaqueta verda del Masters el 1985 i 1993, que ha aconseguit un resultat històric als seus 58 anys.

"Si demà jugo el meu millor golf i les condicions són una mica millors, puc fer quatre o cinc cops sota el par, però també ho poden fer la resta dels líders", ha dit el veterà golfista alemany, primer en el rànquing del Champions Tour, el circuit sènior dels Estats Units.

Notícies relacionades

Aquest dissabte s'han viscut algunes de les pitjors condicions que es recorden a Augusta des del 2007, quan el nord-americà Zack Johnson va guanyar la jaqueta verda amb el resultat més alt de les últimes dècades.

Segons els pronòstics, el vent amainarà en l'última jornada de diumenge i facilitarà la carrera per atrapar Spieth, guanyador de tres grans el 2015.

Temes:

Golf