La bronca de Koeman i Wenger al túnel

ecarrasco32644917 fao488  londres  reino unido   02 02 2016   el dir160203182118

ecarrasco32644917 fao488 londres reino unido 02 02 2016 el dir160203182118 / FACUNDO ARRIZABALAGA

1
Es llegeix en minuts

No sembla un home gaire rialler Arsène Wenger, el longevíssim entrenador de l'Arsenal, i en pot donar fe Ronald Koeman, tècnic del Southampton. Els dos van creuar unes paraules no precisament amables al túnel de vestidors de l'Emirates Stadium al final del partit que els va enfrontar dimarts a la nit.

Segons testimonis citats pel diari 'The Daily Mail', un avinagrat Wenger es va acostar a l'àrbitre, Lee Mason, i a un dels seus assistents, i els va dir, queixós qui sap amb què: "Sempre passa el mateix amb tu". En aquell moment passava per allà Koeman, no es va poder aguantar i li va deixar anar al francès: "I amb tu també, sempre és el mateix", en al·lusió al fet que són més que habituals les queixes de Wenger per les actuacions arbitrals. "Heu tingut --va continuar Koeman-- deu ocasions de gol i no n'heu marcat cap, ¿per què et fiques amb ells?".

Notícies relacionades

La discussió no va anar a més, però el fet és que Wenger està tens perquè l'Arsenal, rival del Barça a la Champions d'aquí tres setmanes, s'allunya del líder de la Premier, l'indesmaiable Leicester, que té a cinc punts. Fins i tot el Tottenham de Mauricio Pochettino ha superat en la classificació l'Arsenal, per millor diferència de gols.

El Leicester va guanyar en un altre gran partit el Liverpool per 2-0, tots dos gols de Vardy. El primer d'ells va ser un sensacional tret de volea que va aixecar el públic dels seients. Fins i tot Jürgen Klopp, mànager dels 'reds', es va treure el barret: "Sincerament, quan vaig veure entrar la pilota em van venir ganes d'aplaudir", va dir.