Benítez serà destituït aquesta tarda

El Madrid ha convocat una reunió urgent, però la decisió ja està presa

Benítez, en el partit d’aquest diumenge passat a Mestalla.

Benítez, en el partit d’aquest diumenge passat a Mestalla. / EFE / JUAN CARLOS CÁRDENAS

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Rafael Benítez té les hores comptades després de l'empat a València. Florentino Pérez ha convocat una reunió urgent aquesta tarda al Bernabéu. Amb els seus directius farà oficial una decisió que ja està presa, que no és altra que la destitució del tècnic madrileny. Tot indica que Zinedine Zidane serà el substitut de Benítez. Santiago Solari seria el ajudant del tècnic francès.

El periple del substitut de Carlo Ancelotti sembla que ha arribat al final just un dia després de complir-se set mesos des que va arribar al club blanc. La mala relació amb la majoria de la plantilla i la caiguda de l'equip, que és tercer, amb 37 punts, a quatre de l'Atlètic i a dos del Barcelona, amb un partit menys els blaugranes. Per darrere del conjunt blanc hi ha el Vila-real a un sol punt dels blancs.

Notícies relacionades

A pesar dels missatges de jugadors com Ramos, que després del partit a Mestalla va afirmar que Benítez té crèdit, els jugadors han deixat de creure en el tècnic, que ha mantingut enfrontaments amb Isco i James, entre altres.

La necessitat de donar un impuls a l'equip va ser la justificació que va donar Florentino per justificar el relleu a la banqueta, però els números de Benítez no han millorat els del seu predecessor, que a aquestes altures de la temporada passada tenia líder l'equip, amb 42 punts. També en la campanya 2013-2014 el Madrid d'Ancelotti superava el de Benítez, amb 42 punts.