Vuit futbolistes que també han relliscat a Twitter

Casillas, Ramos, Chicharito o Ceballos són alguns dels exemples de com no s'han d'usar les xarxes socials

ceballos

ceballos

3
Es llegeix en minuts
CHRISTIAN MARTÍNEZ / BARCELONA

El polèmic cas de Sergi Guardiola, l'exfutbolista del Barça 'B' que tan sols va militar dues hores al club al descobrir-se missatges anticatalanistes al seu compte de Twitter, no és un fet aïllat dins del món del futbol. Les relliscades dels futbolistes en aquesta xarxa social són una constant que no passa desapercebuda per als aficionats, que no dubten a immortalitzar aquests errors abans que siguin esborrats.

Casillas, el comercial de l'any 2015. No hi ha res millor que intentar vendre un producte que ni tu mateix utilitzes. Això és el que li va passar a Casillas en el seu intent per promocionar la marca Samsung. Al tuit que va publicar per a aquesta companyia es podia apreciar com el missatge havia sigut publicat des d'un Iphone, producte de la competència com és Apple. 

Chicharito i la importància dels accents. Quan des de les escoles s'insisteix en la importància d'utilitzar els accents és per evitar situacions com la que va viure l'exjugador madridista. L'actual ariet del Bayer Leverkusen va publicar al seu perfil "me toco solo en el cuarto", frase que sense l'accent necessari va adquirir un matís diferent del que volia publicar 'Chicharito' al quedar-se sense company a l'habitació.

 

Ceballos, l'exemple estrella. Per a qualsevol manual de com no s'ha d'utilitzar Twitter apareixerà l'ampli repertori que té el futbolista del Reial Betis. Al proclamar-se campió d'Europa amb Espanya sub19, molts usuaris van començar a rescatar alguns missatges del futbolista al seu compte personal. Juntament amb la seva publicació sobre la xiulada a l'himne espanyol també apareixen altres comentaris sobre el seu barri o les joves de 14 anys . "Al meu barri no fa alta ficar tres gols per poder emportar-te la pilota a casa. Només cal ser gitano", és una de les seves múltiples 'perles'.

 

Julio Rey, quan els insults es queden a casa. El cas que més s'assembla al viscut per Sergi Guardiola és el d'aquest exfutbolista del Deportivo. El seu pas fugaç pel club gallec, no hi va estar més de tres hores, va estar marcat per la rescissió de contracte que va fer l'equip que presideix Tino Fernández després de trobar tuits de Rey on insultava la institució.

 

Ramos, més val tard que mai. Un dels errors més sonats a les xarxes socials el va protagonitzar el defensa del Reial Madrid Sergio Ramos. El central andalús va publicar un missatge on felicitava la selecció femenina de waterpolo per la seva medalla d'or en el Mundial de Barcelona aconseguida el 2 d'agost. L'únic problema va ser que Ramos ho va fer el 26 d'aquell mes, és a dir, 24 dies després i al veure una repetició televisiva. 

 

Oliver Torres, un poeta a l'Atlètic. La jove estrella del conjunt que dirigeix 'Cholo' Simeone té un bon repertori de missatges més que curiosos al seu perfil. "Parelles que fingeixen estimar-se , i tants solters enamorats. Bon dia de Sant Valentí" o "Avui somiaré, que diuen que si pots somiar-ho pots fer-ho! Bona nit amics" són algunes de les seves reflexions sobre la vida. 

 

Jiménez, un amant del cine. L'exporter del Llevant Javi Jiménez va aconseguir despertar un gran enrenou a les xarxes socials al confondre Nelson Mandela amb l'actor de Hollywood Morgan Freeman, protagonista de la pel·lícula 'Invictus' on fa de Mandela. Moltes vegades la realitat supera la ficció.

 

Notícies relacionades

Barral, el rei de Twitter. Per últim, destaca en aquesta llista el futbolista David Barral. L'exdavanter de Sporting o Llevant, entre altres, és un habitual de les polèmiques a les xarxes socials amb les seves contínues bromes. Poc enteses per alguns i alabades per altres, la publicació estiuenca de Barral i la síndria va aconseguir més de 28 mil retuits i 15 mil favorits.