Riquelme: "Messi i Cristiano marquen molts gols, però Iniesta segueix sent el millor"

L'exfutbolista blaugrana ha mostrat la seva predilecció pel jugador manxec per sobre de les destacades actuacions de l'argentí i del portuguès

1
Es llegeix en minuts
CHRISTIAN MARTÍNEZ / BARCELONA

L'exfutbolista blaugrana Juan Román Riquelme es va desfer en elogis pel FC Barcelona i en particular per Andrés Iniesta en una entrevista al programa argentí Futbol Compacte. "S'ha de mirar com juga el Barça per aprendre'n. Messi i Cristiano fan molts gols però Iniesta és el millor, t'ensenya a jugar a futbol" ha assegurat l'argentí.

"Tinc l'obligació de mirar Iniesta, és l'únic futbolista que et fa aprendre sempre", ha afirmat Riquelme que va estar amb el centrecampista manxec a les files de la disciplina blaugrana durant la temporada 2002-2003.

Notícies relacionades

Tot i ser un futbolista que va militar durant molts anys al Boca Juniors, el club dels seus amors com ell mateix va definir, Riquelme no ha deixat passar l'oportunitat per assegurar que espera que l'altre club argentí per antonomàsia com és el River Plate jugui la final del Mundial de Clubs. "Tant de bo el River pugui jugar la final del Mundial de Clubs contra el Barça" ha desitjat Riquelme

No obstant, 'el último 10', com se'l coneix a l'Argentina, adverteix del risc que comporta enfrontar-se a l'actual equip de Luis Enrique. "De deu partits, el Barcelona te'n guanyarà nou. Al Barça no li pots treure la pilota perquè juga amb quatre números deu al camp".