L'ACTUALITAT BLANCA

Mourinho: "Parlaré del Madrid quan guanyi. No disfruto amb les derrotes de l'altra gent"

El tècnic del Chelsea es mostra més mesurat que el seu fill, que va celebrar el triomf blaugrana de dissabte amb la samarreta del Barça

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La debacle del Madrid en el clàssic amb el Barça (0-4) segueix sent la el tema de conversa a tots els racons futbolers. No només a Espanya, també a tot Europa. Quedava per valorar la humiliació blanca José Mourinho, que també es va endur un rebolcada de llibre en el primer clàssic amb el Madrid la temporada 2010-11 contra el Barça de Guardiola (5-0)Barça Guardiola 

"Parlaré del Madrid quan guanyi. No disfruto amb les derrotes de l'altra gent", ha assegurat el preparador del Chelsea, que està completant una temporada lamentable en l'equip anglès, 15è de la Premier a 14 punts del Leicester, el sorprenent líder. "No diré res del clàssic. En aquest moment veig molta gent parlant sobre els clubs en problemes. És increïble la falta de respecte", ha afegit 'Mou'.

L'ENEMIC BENÍTEZ

El tècnic anglès té motius per mostrar-se solidari amb els seus col·legues veient la situació que viu al Chelsea, enfonsat a la Lliga i amb dificultats en la Champions. El gol salvador de Willian a set minuts del final contra el Dinamo de Kíev el va salvar de molts problemes en l'anterior jornada. Aquest dimarts visita el Maccabi a Tel Aviv. Si guanya el Chelsea i el Porto no falla amb el quadro ucraïnès, els 'blues' passaran als vuitens.

José Mourinho

ENTRENADOR DEL CHELSEA

"Veig a molta gent parlant sobre els clubs en problemes. És increïble la falta de respecte"

Notícies relacionades

Mourinho ha assegurat que cap dels seus homes s'ha negat a viatjar a Israel per motius de seguretat i ha insistit a no valorar res sobre el Madrid de Rafa Benítez, un dels seus pitjors enemics. La relació amb el tècnic espanyol és nul·la. "No somric quan perden altres equips, somric amb les meves victòries, per això no somric gaire els últims mesos".

L'ALEGRIA DE MOURINHO JR.

Menys mesurat es va mostrar dissabte José Mourinho Jr., que no va perdre l'ocasió per celebrar el triomf del Barça a través de les xarxes socials. El fill de l'entrenador del Chelsea va publicar a Twitter el missatge "0-4 Visca el Barça", acompanyat d'una foto seva amb la samarreta del conjunt blaugrana.