Javier Fernandez guanya a Moscou i estarà a la final de Barcelona

El patinador espanyol s'imposa amb autoritat a la Copa Rostelecom

Javier Fernández, durant la seva actuació en el programa lliure a Moscou.

Javier Fernández, durant la seva actuació en el programa lliure a Moscou. / AFP / YURI KADOBNOV

1
Es llegeix en minuts
JOAN CARLES ARMENGOL / BARCELONA

El patinador espanyol Javier Fernández, campió mundial i europeu, s'ha imposat aquest dissabte a la Copa Rostelecom de Moscou al completar la presentació del programa lliure amb un total de 271,43 punts. La interpretació de 'Guys and Dolls' de Frank Sinatra li ha valgut al madrileny, segon rere el patinador local Adian Pitkeev al terme del programa curt, el triomf en la seva segona cita internacional de la temporada, després de la seva victoriosa estrena fa dues setmanes a la Xina.

El rus Pitkeev ha sigut segon amb 250,47 punts, mentre que el nord-americà Ross Miner ha ocupat la tercera posició amb 248,92.

Notícies relacionades

Tot i no haver pogut completar el seu habitual quàdruple salt durant la seva 'malagueña', Javier Fernández ha remuntat el desavantatge amb què partia a l'inici del programa lliure per guanyar el torneig moscovita.

El patinador madrileny es desplaçarà ara a Barcelona per presentar dilluns la final del Grand Prix que es disputarà a la capital catalana del 10 al 13 de novembre. Javier Fernández s'ha classificat amb comoditat per a aquesta final ISU Grand Prix, per segon any consecutiu, amb les seves dues victòries en els dos primers concursos de la temporada.