LA REPESCA

Suècia es classifica per a l'Eurocopa amb dos gols d'Ibrahimovic

Espanya serà cap de sèrie en el sorteig de la fase final del 12 de desembre

1
Es llegeix en minuts

El cartell de 24 seleccions de l'Eurocopa s'ha tancat amb la classificació d'Ucraïna Suècia. L'equip de Zlatan Ibrahimovic ha tombat Dinamarca en el duel escandinau (2-2). Els suecs ja havien guanyat a Solna (2-1) i han encarrilat l'accés amb un gol d'Ibrahimovic en una rematada ajustada (m. 19).

L'astre del PSG ha marcat el segon (m. 76) amb una preciosa falta. Poulsen (m. 81) i Vestergaard (m. 90) han certificat un empat insuficient per als danesos.

Més ha patit Ucraïna per assegurar la classificació. Després de guanyar 2-0 a Kíev, ha començat perdent a Eslovènia amb un gol de César (m. 10). Una altra diana local hauria portat el duel a la pròrroga, però Ucraïna ha resistit i ha empatat en l'últim instant gràcies a Iarmolenko

BOMBOS PER AL SORTEIG

Els bombos del sorteig, que tindrà lloc el 12 de desembre, ja estan confeccionats en base al rànquing internacional. Espanya figura en el primer grup en virtut de ser el vigent campió de la competició. La principal amenaça seria un aparellament amb Itàlia, l'adversari més potent del segon grup. Els equips han quedat repartits de la següent manera:

Bombo 1: Espanya, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Bèlgica i França (l'amfitrió anirà directament al grup A).

Bombo 2: Itàlia, Rússia, Suïssa, Àustria, Croàcia i Ucraïna.

Notícies relacionades

Bombo 3: República Txeca, Suècia, Polònia, Romania, Eslovàquia i Hongria.

Bombo 4: Turquia, República d'Irlanda, Islàndia, Gal·les, Albània i Irlanda del Nord.