BÀDMINTON

Carolina Marín, a la final de l'Open de París

La campiona mundial, que persegueix el seu cinquè títol de la temporada, s'ha imposat a la taiwanesa Tzu Ying Tai per un doble 21-17

Carolina Marín, feliç després d’imposar-se a la taiwanesa Tzu Ying Tai en semifinals de l’Open de París. / EFE / YOAN VALAT

1

L'espanyola Carolina Marín, número u del bàdminton mundial, s'ha classificat aquest dissabte per a la final de l'Open de França al vèncer a París la taiwanesa Tzu Ying Tai per un doble 21-17.

La jugadora de Huelva, que buscarà aquest diumenge el seu cinquè títol de la temporada, ha dominat el partit a partir de l'empat a 11 en el primer set i només ha tingut una baixada en el seu joc quan semblava haver sentenciat molt aviat la segona mànega. Un parcial de 5-0 en el segon set, seguit d'un altre 6-0 després que la seva rival reduís la diferència en dos punts, ha posat en el marcador un 11-2 que ha semblat relaxar l'espanyola.

La taiwanesa, número tres del món, ha aprofitat els consells del seu entrenador en un temps mort per prendre la iniciativa i posar pressió a Marín. El marcador d'aquesta segona mànega s'ha anat estrenyent: 12-8, 15-14 i empat a 16. En aquell moment Carolinacampiona mundial el 2014 i el 2015, ha recuperat la concentració i ha tornat a cobrar avantatge fins a aconseguir el set pel mateix resultat que el primer. Com al març en les semifinals de l'All England, la victòria ha sigut per a l'espanyola.