FUTBOL INTERNACIONAL

El París Saint-Germain paga 63 milions d'euros al United per Di María

El club francès fa oficial el fitxatge del jugador argentí per quatre temporades

1
Es llegeix en minuts

Ja és oficial. El París Saint-Germain francès ha confirmat aquest dijous l'esperada notícia del fitxatge de l'extrem argentí Ángel di María per a les quatre temporades vinents. El club francès pagarà 63 milions al Manchester United en l'operació més cara d'aquest estiu.

El 'Fideo' ja havia passat aquest dimarts el reconeixement mèdic amb el club parisenc a Qatar i finalment ha acabat amb aquest culebró que l'ha portat a abandonar la disciplina de l'equip de Louis van Gaal, al qual va arribar l'any passat després de tres temporades al Reial Madrid (el United va pagar 75 milions per ell) i sense tenir gaire èxit.

"Orgullós i emocionat"

Notícies relacionades

L'internacional es converteix en el jugador que més diners ha mogut en els seus traspassos des que el Benfica el va fitxar procedent del Rosario per tres milions, just davant de Zlatan Ibrahimovic. "Em sento orgullós i emocionat de portar ara els colors del París Saint-Germain. Vull guanyar en totes les competicions que disputem a França i Europa. Vull tornar a guanyar la Lliga de Campions, que és el somni de tot futbolista", ha dit Di María.

Per la seva part, Nasser al -Khelaïfi, president del PSG, s'ha mostrat "molt orgullós" del fitxatge. "És un jugador amb un talent enorme, amb una gran capacitat per eliminar els seus oponents i una velocitat impressionant", ha celebrat. El traspàs facilita l'arribada de Pedro al Manchester United, que pagaria la clàusula de 30 milions de l'extrem blaugrana.