PROMOCIÓ AL JAPÓ

Ronaldo mostra el secret de la seva rajola

El jugador del Reial Madrid publicita un aparell de musculació en un vídeo en què mostra el seu cos sense complexos

Ronaldo, protagonista d’un vídeo que mostra l’aparell que enforteix el cos a través de descàrregues elèctriques. / YOUTUBE / MTG_CR

1
Es llegeix en minuts

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo s'exhibeix al Japó en roba en interior i lluint abdominals en una campanya de publicitat d'un nou aparell dissenyat per exercitar la musculatura del ventre, les cuixes i els braços.

L'aparell Sixpad, de la companyia nipona MTG, s'ha  presentat aquest dimarts amb un atractiu vídeo promocional en què el jugador del Reial Madrid apareix en un escenari futurista exercitant els seus músculs amb el sistema d'estímuls elèctrics.

Els estimuladors musculars amb forma de aranya papallona que llueix el portuguès estan elaborats amb silicona plàstic.

AMB ELS CALÇOTETS DE LA SEVA MARCA

Notícies relacionades

El guanyador de la Pilota d'OrPilota d'Or, que durant el vídeo llueix un dels calçotets de la seva marca, ja ha participat en altres campanyes en què exhibeixen sense complexos el seu musculós cos.

Ronaldo ja va estar al Japó l'any passat per promocionar un curiós aparell que ajuda a exercitar la musculatura facial, i ha protagonitzat amb anterioritat anuncis al país asiàtic de productes tan variats com xampú pollastre fregit