L'ACTUALITAT BLANCA

Cristiano Ronaldo ven els seus drets d'imatge a Peter Lim

Amb l'operació amb l'empresari de Singapur, el davanter portuguès busca créixer en el mercat asiàtic

Cristiano Ronaldo, en una imatge publicitària.

Cristiano Ronaldo, en una imatge publicitària. / REUTERS / SUSANA VERA

1
Es llegeix en minuts

El futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha anunciat aquest dilluns la venda dels seus drets d'imatge al magnat de Singapur Peter Lim, actualment màxim accionista del València Club de Futbol. En un missatge publicat a través de la seva pàgina web oficial, el jugador portuguès explica que aquesta operació suposa "un moviment estratègic" per créixer, sobretot en el mercat asiàtic.

"Estic molt emocionat per anunciar el meu últim acord amb l'empresa Mint Media, propietat del meu bon amic Peter Lim, empresari de Singapur, per adquirir els meus drets d'imatge", afirma el davanter blanc.

Amb 30 anys, el portuguès expressa la seva confiança que aquest acord permeti "portar la marca Cristiano Ronaldo al següent nivell, especialment a Àsia".

REPRESENTAT PER JORGE MENDES

Notícies relacionades

L'estrella del Reial Madrid està representada pel seu compatriota Jorge Mendes, que al seu torn és amic personal i exerceix d'assessor del multimilionari singapurès.

Precisament els drets d'imatge van ser protagonistes de l'última renovació de Ronaldo amb el Reial Madrid, el 2013, quan tots dos van acordar prolongar el seu vincle fins al 2018 i el futbolista va mantenir el control de més del 50% d'aquests drets, segons van informar llavors mitjans lusitans.