A PROP DE SANTIAGO

El futbolista xilè Arturo Vidal, detingut per conduir ebri

L'estrella de la Juve i de la selecció xilena va patir ferides lleus, i la seva dona, de gravetat mitjana, a l'estavellar el seu Ferrari contra un altre cotxe

Estat en què ha quedat el Ferrari d’Arturo Vidal, després de l’accident que ha patit el futbolista, que anava begut.

Estat en què ha quedat el Ferrari d’Arturo Vidal, després de l’accident que ha patit el futbolista, que anava begut. / ELVIS GONZÁLEZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El futbolista xilè Arturo Vidal conduïa sota els efectes de l'alcohol quan aquest dimarts va tenir un aparatós accident de trànsit i passarà la nit detingut en una comissaria de policia, han informat fonts policials.

El coronel de Carrabiners Ricardo González va dir als periodistes que Vidal va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, a la qual es va sotmetre a l'hospital de Buin, a 35 quilòmetres al sud de Santiago.

"Ell (Vidal) està detingut i a l'espera de ser traslladat demà (dimecres) al Jutjat de Garantia de San Bernardo", va dir l'oficial de Carrabiners.

Vidal passarà la nit a la comissaria de Buin i aquest dimecres al matí serà traslladat al jutjat pel control de detenció i perquè el fiscal a càrrec del cas estableixi les mesures preventives.

A PROP DE SANTIAGO

El general de Carrabiners va explicar que l'accident es va registrar cap a les 22.00 hores a prop de Santiago i va involucrar un segon automòbil. El conductor d'aquest cotxe no va patir ferides.

El futbolista va quedar ferit lleu i va ser atès a l'hospital, mentre que la seva dona, que l'acompanyava en el vehicle, va tenir ferides "de gravetat mitjana", va dir el policia.

Segons mitjans locals, Vidal havia passat la tarda en un casino a prop de Santiago, aprofitant que el seleccionador, Jorge Sampaoli, havia donat unes hores lliures als jugadors.

Notícies relacionades

Els canals que es van desplaçar al lloc de l'accident mostren imatges del vehicle esportiu de Vidal amb greus desperfectes, i d'un altre automòbil, de color blanc, bolcat a pocs metres.

Vidal s'havia de presentar abans de les 23.00 hores al complex esportiu Juan Pinto Durán, on està concentrada la selecció xilena.