FUTBOL INTERNACIONAL

Valdés assisteix a l'empat agònic del United amb el Chelsea

Drogba ha avançat a l'equip de Mourinho, però Van Persie ha empatat per als de Van Gaal en el temps afegit (1-1)

L’exporter blaugrana Víctor Valdés, assegut a les grades d’Old Trafford, durant el partit entre el Manchester United i el Chelsea.

L’exporter blaugrana Víctor Valdés, assegut a les grades d’Old Trafford, durant el partit entre el Manchester United i el Chelsea. / EFE / PETER POWELL

1
Es llegeix en minuts

Old Trafford s'ha jugat aquest diumenge un dels grans partits de la Premier. I amb un espectador inusual. A la grada de l'estadi del Manchester United hi havia Víctor Valdés, l'exporter del Barcelona, que ha estat convidat pel tècnic Louis van Gaal a posar-se en forma amb els seus jugadors.

Hi ha assistit Valdés, en una de les seves primeres aparicions públiques des que va ser operat del genoll dret l'1 d'abril passat, en un partit molt emocionant. Tant, que s'ha resolt en l'últim instant després que el Chelsea de José Mourinho, el líder de la Premier, s'avancés en el marcador (m. 53) amb un cop de cap de Drogba, a la sortida d'un córner llançat per Cesc. El cop de cap ha tocat, això sí, el cap de Van Persie abans de travessar la línia de gol de De Gea, el porter del United.

Notícies relacionades

Amb aquest triomf, el Chelsea obria un esvoranc considerable en la classificació, però una falta comesa per Ivanovic al flanc dret de la defensa ha permès l'empat del United. El defensa ha vist la segona groga i ha estat expulsat. El cop de cap de Fellaini ha estat repel·lit, en una exhibició de reflexos, per Courtois, l'exmeta de l'Atlètic. Però la pilota ha quedat dins de l'àrea gran del Chelsea, cosa que ha  permès a Van Persie afusellar el porter belga.

Valdés, a la grada, disfrutant d'un típic partit de la Premier. De moment està entrenant-se amb el United fins que recuperi la seva millor condició física sense descartar que pugui quedar-se, de manera definitiva, a Old Trafford. De moment, com a espectador.