FUTBOL INTERNACIONAL

Wenger i Mourinho arriben a les mans a Stamford Bridge

El tècnic de l'Arsenal ha empès l'entrenador del Chelsea, que ha respost sense arronsar-se

El tècnic de l’Arsenal aparta amb duresa el del Chelsea, durant el partit que ha enfrontat els dos equips. / YOUTUBE / AFP

1

Després de l'intercanvi de declaracions dels últims dies, aquest diumenge s'esperava un derbi tens a la Premier entre l'Arsenal i el Chelsea, i així ha estat. Els entrenadors dels dos equips, els enemics acèrrims Arsène Wenger José Mourinho, han acabat a empentes a Stamford Bridge, cosa que ha obligat el quart àrbitre a intervenir-hi.

L'ambient s'ha començat a escalfar en el minut 20, quan Tim Cahill, defensa del Chelsea, ha vist una targeta per una dura entrada a Alexis Sánchez, atacant de l'Arsenal. Poc després, una altra falta ha fet saltar Mourinho de la zona tècnica per protestar. Wenger, visiblement enfadat, s'ha acostat i ha empès l'entrenador portuguès, que no ha dubtat a encarar-se i fins i tot ha tractat d'agafar la corbata del preparador francès. El col·legiat els ha amonestat i els ha advertit que, si es repetia el fet, els expulsaria.

Dues versions

"Jo volia anar d'A a B i algú s'ha posat davant meu sense cap signe de benvinguda. B era Alexis, volia veure com estava", ha detallat l'entrenador de l'Arsenal al finalitzar el partit. Wenger ha admès que en els pròxims dies rebrà "lliçons morals" per part de molta gent, però ha minimitzat la intensitat de l'empenta. Per la seva part, Mourinho ha recorregut al reglament: "L'àrea tècnica és molt clara, jo tinc la meva, ell té la seva i no pot venir a la meva, en especial per exercir pressió sobre l'àrbitre a donar una targeta vermella al jugador".

L'incident no ha anat a més, però una vegada més ha quedat demostrat que l'extècnic del Madrid sap com treure de polleguera els rivals, i això que el seu equip, que s'ha imposat 2-0 amb gols d'Eden Hazard (de penal) i Diego Costa (nou gols en set partits), és líder sòlid de la competició. Més preocupant ha estat la topada de Thibault Courtois, que ha hagut de ser retirat del terreny de joc i traslladat a un hospital després de patir un cop al cap al xocar amb Alexis.