Florentino diu que Di Maria volia cobrar com Cristiano

El president revela que el que demanava l'argentí posava en risc l'estabilitat financera del club

El Madrid va ingressar 603 milions d'euros la temporada passada i va tenir un benefici de 38.5 milions

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

"El Madrid va fer la millor oferta que podia fer a un futbolista i no la va acceptar. Ningú havia de tenir aquests ingressos tret de Cristiano". Així ha justificat Florentino Pérez, el president del Madrid, la sortida d'Ángel Di María al Manchester United. "Tenia unes pretensions econòmiques lícites que el Madrid no va satisfer", ha insistit el dirigent blanc, i ha explicat que "si s'hagués acceptat les seves condicions s'hauria produït un greuge comparatiu que hauria posat en perill l'estabilitat financera del club. Per això vam incorporar James Rodríguez". D'aquesta manera, el president blanc ha traslladat tota la responsabilitat al davanter argentí perquè demanava uns diners que només pot cobrar Ronaldo al Madrid. Sobre les crítiques de l'estrella portuguesa a la política de fitxatges i traspassos d'aquest estiu, Florentino ha estat conciliador: "El conec bé. No ha volgut fer una desconsideració envers les incorporacions. A més, li encanten. No hi ha discrepàncies amb ell", ha insistit el dirigent.

Notícies relacionades

Sobre la marxa de Xabi Alonso al Bayern Munic, Florentino ha estat contundent: "Va venir a dir-nos que se'n volia anar i ell ho ha explicat perfectament. Pensa que la millor manera d'administrar els últims anys de la seva carrera és aquesta". Per això, el Madrid li va obrir la porta al centrecampista basc perquè considera que "amb Kroos està ben coberta la seva posició i, a més, també vam decidir que es quedés Khedira". El club blanc considera "un accident" el que va passar a Anoeta quan l'equip d'Ancelotti va perdre després d'anar guanyant 0-2 "en 30 minuts màgics", segons Florentino. "Tenim un equip espectacular. Vostès ho van dir després de guanyar la Supercopa d'Europa. Aquest partit va causar l'admiració de tot el món i no van jugar ni Xabi ni Di María".

En la presentació dels comptes del Madrid de la temporada passada (ha ingressat 603,9 milions d'euros, una xifra rècord, i ha obtingut un superàvit de 38,5, a més de reduir l'endeutament net en 71.5 milions), Florentino ha volgut recordar que la direcció esportiva del club "l'ocupen les mateixes persones que han guanyat Champions, Copa i Supercopa d'Europa".