Di María, al Manchester United per 75 milions

"Lamentablement, no sóc del gust futbolístic d'alguna persona", diu el davanter argentí, que afirma que mai ha volgut anar-se'n del Madrid

Di María i Van Gaal, amb la samarreta del United.

Di María i Van Gaal, amb la samarreta del United. / MANCHESTER UNITED

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / Madrid

Ángel Di María ja és jugador del Manchester United. El davanter argentí, de 26 anys, jugarà les pròximes cinc temporades al club d'Old Trafford, on se sentirà econòmicament ben valorat, cosa que no ha aconseguit al Madrid. El 'Fideo' cobrarà vuit milions nets per temporada, molt lluny dels 3,5 que li pagava fins ara el club blanc. El Madrid cobrarà 75 milions d'euros pel traspàs, xifra que podria arribar als 84 en variables.

Notícies relacionades

"Lamentablement, em toca marxar, però vull deixar clar que aquest no ha estat mai el meu desig. Com qualsevol persona que treballa, sempre he volgut progressar. Després de guanyar la 'décima' me'n vaig anar al Mundial amb l'esperança de rebre un gest de la directiva, però no ha arribat mai. Es van parlar moltes coses i es van dir moltes mentides. Sempre em van voler atribuir la iniciativa de sortir del club, però no ha estat així. Lamentablement, no sóc del gust futbolístic d'alguna persona. Jo l'únic que vaig demanar és una cosa justa", explica Di María en una carta oberta a l'afició del Madrid, que va aclamar el jugador quan va saltar al Bernabéu en l'anada de la Supercopa de Espanya contra l'Atlètic, conscient del valor d'aquest futbolista per a l'equip.

Di María va arribar al Madrid el 2010 i el club blanc va pagar 30 milions al Benfica pel traspàs. Convertit en un jugador fonamental en les últimes temporades per la seva capacitat de desbordar i també per la seva tasca defensiva, ha jugat un total de 352 partits i ha marcat 57 gols amb el conjunt 'merengue', amb el qual ha conquistat una Lliga, dues Copes i una Champions.