moviments a l'equip blanc

Ancelotti anuncia la sortida de Di María

L'argentí s'acomiada de la plantilla blanca després d'haver arribat el club madridista a un acord amb el Manchester United per uns 65 milions

El tècnic del Madrid subratlla que ha estat una decisió del jugador, perquè el club ha fet tot el que ha pogut per retenir-lo. / ATLAS / EFE

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / Madrid

"No és oficial, però està solucionat. Di María no s'ha entrenat avui perquè ha vingut a acomiadar-se. Li hem donat les gràcies i li hem desitjat molta sort per al futur", ha dit aquest diumenge en roda de premsa Carlo Ancelotti després de l'últim entrenament per preparar el debut de Lliga del Madrid aquest dilluns contra el Còrdova al Bernabéu (C+ Liga i Gol T).

"Personalment he tingut molt bona relació amb Di María. Va fer una temporada fantàstica, però ha sigut una decisió seva, el club ha fet tot el possible oferint el màxim possible per tenir-lo aquí, però ell ha decidit una altra cosa", ha afegit el tècnic italià sobre el jugador argentí, que les pròximes hores viatjarà a Manchester per firmar amb el United, que pagarà al Madrid uns 65 milions d'euros i vuit per temporada al futbolista.

Notícies relacionades

Khedira, per la seva banda, complirà a l'equip blanc l'any de contracte que li queda, segons ha confirmat també Ancelotti. El centrecampista alemany va dir divendres que està gairebé fora del Madrid, però finalment s'hi queda."Està content de quedar-se aquí. Demà tenim un jugador més, aquest tema també està acabat. És molt important per a aquesta plantilla", ha assenyalat l'entrenador blanc, que ha apuntat que Cristiano Ronaldo s'ha entrenat bé i està disponible per jugar contra el Còrdova.

No ha volgut revelar qui ocuparà la porteria, però és segur que ho farà Casillas. Segons sembla, el capità blanc serà titular a la Lliga i a la Lliga de Campions, i Keylor Navas, a la Copa del Rei.