LA PORTERIA BLANCA

Keylor Navas està a l'espera de la sortida de Diego López

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
MADRID

La intenció de Carlo Ancelotti d'atorgar la titularitat a Iker Casillas en les competicions més importants de la temporada ja li ha estat confirmada a Diego López per part del mateix tècnic italià, que no vol tornar a veure's marejat contínuament com ho va ser la passada campanya per intentar quedar bé amb tothom. Casillas, malgrat les seves actuacions de la final de la Copa d'Europa i del Mundial del Brasil, compta ara amb tota la confiança de l'entrenador madridista, cosa que no acaba de comprendre el porter gallec, que no posa pegues a deixar el seu lloc a Keylor Navas. Sempre, això sí, que la carta de llibertat vagi acompanyada per una liquidació que inclogui la totalitat de la seva fitxa pels tres anys que li queden de contracte: uns 12 milions d'euros.

Notícies relacionades

Quan falten 10 dies per a l'inici de la temporada oficial amb la disputa de la Supercopa d'Europa contra el Sevilla a Cardiff, al Madrid estan capficats perquè l'arribada del porter costa-riqueny es produeixi amb la vacant ja efectiva de Diego López, de qui el seu representant, Manuel García Quilón, assegurava fa uns dies que sota cap concepte es plantejava abandonar el Madrid. Tot indica ara que dilluns ja no estarà a les ordres d'Ancelotti i Navas podrà aterrar a Valdebebas per començar a entrenar-se amb els seus nous companys. El futur del porter gallec pot passar pel Mònaco, després de la puntada de peu a Víctor Valdés, el Nàpols o el mateix Chelsea si surt Cech cap al PSG. Seria el retrobament amb José Mourinho, el tècnic que el va fitxar per cobrir la baixa per lesió de Casillas el gener del 2013 i va decidir donar-li continuïtat com a titular al Madrid.

Florentino Pérez va viatjar ahir als Estats Units i parlarà personalment amb  Casillas i López per separat abans del partit que l'equip blanc disputa contra el Manchester United de Van Gaal a Michigan (22.06 hores, Tele 5). El conjunt madridista ja està eliminat de la International Cup i tornarà a Espanya després de l'enfrontament.