Bàsquet

Sergio, Rudy, Sato, Mirotic i Doellman formen el millor quintet de l'ACB

Tomic es queda fora, tot i ser més ben valorat que Mirotic per tècnics i jugadors

Rudy intenta fer un tap a Tomic.

Rudy intenta fer un tap a Tomic. / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

1
Es llegeix en minuts

El millor quintet de la Lliga Endesa 2013-14 ja coneix els seus cinc integrants, que han estat elegits entre aficionats, mitjans de comunicació, jugadors i entrenadors de la Lliga Endesa. L'equip ideal està format pel base Sergio Rodríguez (Reial Madrid), els alers Rudy Fernández (Reial Madrid) i Romain Sato (València Basket) i els interiors Nikola Mirotic (Reial Madrid) i Justin Doellman (València Basket).

Notícies relacionades

Aquesta nominació suposa la quarta en la carrera de Rudy Fernández (2006-07, 2007-08, 2012-13 i 2013-14), i li permet igualar Juan Carlos Navarro i Luis Scola com el jugador que més vegades ha rebut aquest honor, existent des de la campanya 2003-04. Després de la nominació de la temporada passada, aquesta és la segona inclusió en el millor quintet per a Sergio Rodríguez i Nikola Mirotic, mentre que és la primera per als jugadors del València, Justin Doellman i Romain Sato.

Tant en el cas de Sergio Rodríguez, Rudy, Sato i Doellman, el suport ha estat unànime entre els que han votat (aficionats, premsa, jugadors i entrenadors), mentre que Mirotic ha aconseguit la seva nominació gràcies al suport majoritari dels aficionats, malgrat que el pivot del Barça Ante Tomic ha estat més ben valorat pels tècnics i els jugadors.