FUTBOL

Valverde comença la seva trajectòria com a entrenador del València

El tècnic ha dirigit una sessió preparatòria a porta tancada abans de viatjar a Pamplona

Ernesto Valverde, durant el seu primer entrenament com a tècnic del València.

Ernesto Valverde, durant el seu primer entrenament com a tècnic del València. / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts

Ernesto Valverdeha iniciat la seva trajectòria com atècnic del València dirigint unasessió preparatòria a porta tancada aquest dijous. L'entrenador no va viatjar aLilla, onel conjunt valencià es va imposar per 0-1amb Salvador González 'Voro' a la banqueta, així que aquest ha estat el seu primer contacte amb la plantilla.

Dissabte passat, el clubva destituir Mauricio Pellegrinoi dillunsva presentar Valverde com a tècnic per al que queda de temporada. El primer objectiu passa per Pamplona, on l'equip disputarà en tres dies dos partits davant l'Osasuna, dissabte a laLliga i dimarts a laCopa del Rei.

Notícies relacionades

Encara que 'Voro' va reconèixer al guanyar l'últim partit de lalligueta de la Champions que molts aspectes de la preparació del partit havien estat consensuats amb Valverde, l'equip que va jugar a França poc tenia a veure amb el que va perdre davant laReial Societat per 2-5, ja que les sancions tant a la Lliga com a Europa van obligar a fer molts canvis en l'alineació.

Per al desplaçament a Pamplona, Valverde podrà comptar amb Roberto Soldado i Antonio Barragán, que no van viatjar a Lilla per estar sancionats, però perdrà Jonas Gonçalves, que va ser expulsat davant la Reial Societat i complirà un partit de sanció. A més, està a l'espera de conèixer l'estat físic de Víctor Ruiz, que no va poder acabar el partit de dimecres, i de Vicente Guaita, que també va acabar el partit amb molèsties.