LA TEMPORADA BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol traspassa Álvaro Vázquez al Getafe per tres milions

L'equip periquito cedeix Thievy al Las Palmas

Álvaro Vázquez celebra el gol marcat al Saragossa.

Álvaro Vázquez celebra el gol marcat al Saragossa. / ALBERT OLIVÉ (EFE)

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

La història d'Álvaro Vázquez a l'Espanyol ha arribat al final. El davanter blanc-i-blau va firmar aquest divendres per quatre temporades amb elGetafe, que abonarà tres milions d'euros a l'entitat blanc-i-blava. Després d'entrenar-se al matí amb la resta de la plantilla periquita (excepte els lesionats Baena, Sergio García i Colotto), el jugador barceloní va posar rumb a Madrid amb el seu pare per rubricar el seu contracte amb el club blau.

La marxa de Vázquez deixa Mauricio Pochettino amb només dos 'nous' en nòmina, els acabats d'arribarLongo iStuani. L'opció de Borriello, de 30 anys, va resultar al final massa cara i l'ariet italià del Roma va firmar pel Gènova. El tècnic argentí també es queda sense els reforços que volia al migcentre i el lateral dret. A canvi,Galán iRui Fonte segueixen en la disciplina periquita.

El d'Álvaro Vázquez no va ser l'únic moviment d'última hora a l'Espanyol, que va cedir Thievy alLas Palmas per una temporada. El jove davanter francès, de 20 anys, va irrompre amb força en el primer equip blanc-i-blau, anotant tres gols al Barça a laCopa Catalunya. Des d'aleshores havia actuat en 21 partits de lliga i quatre de Copa, 11 d'ells de titular, i només havia marcat un gol. Malgrat haver fet la pretemporada a les ordres de Mauricio Pochettino, el club havia mostrat la seva intenció de buscar una cessió que permetés que el davanter no cessés en la seva progressió, cosa que podrà realitzar a les ordres de Sergio Lobera a l'equip canari, a Segona Divisió.

"Errors puntuals"

Notícies relacionades

Després de perdre els dos primers partits de Lliga, l'Espanyol juga aquest diumenge contra elLlevant. El defensaHéctor Moreno creu que les remuntades sofertes es deuen a "errors puntuals". "Les coses que estem fent bé les hem de millorar. L'equip està convençut del que ha de fer, no té dubtes. Simplement sap què fa i esperem que surtin les coses correctament per poder guanyar", ha dit el defensa.

El mexicà creu que el seu equip ha fet "molts mèrits per tenir algun punt, però els detalls i els gols encaixats són coses puntuals", però ha negat que a la defenas blanc-i-blava li falti contundència. "Jo no diria que la nostra defensa sigui toveta, sinó que hi ha desatencions, coses que es poden millorar. Són desconcentracions que un jugador en aquesta Lliga no pot tenir i ho hem estat treballant. S'ha d'estar amb la màxima atenció tot el partit", ha recalcat el mexicà. El defensa ha destacat que, davant el Llevant, hauran de cuidar els contraatacs, perquè els 'granotes' són "letals amb poques ocasions".